Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php i mysql] poważny problem dla mnie ;/
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
jaszu
witam,
mam kod:

http://phpfi.com/245080 (musialem tu dac bo post bylby za dlugi ;d )

i pokazuje mi te zdjecia i te miniaturki a potem Błąd nie udało się dodać nowego ogłoszenia
sadze ze cos jest nie tak z tym:

1. <?php
  2. $dodaj = @mysql_query("INSERT INTO samochody (id, zdj1, zdj2, zdj3, zdj4, zdj5, zdj6, zdj7, zdj8, zdj8, zdj9, marka, mode
    l, rok, opis, cena, miniaturka, miniaturka1, miniaturka2, miniaturka3, miniaturka
    4, miniaturka5, miniaturka6, miniaturka7, miniaturka8, miniaturka9) VALUES ('', '$katalog/$plik_nazwa', '$katalog/$plik_nazwa1', '$katalog/$plik_nazwa2', '$katalog/$plik_nazwa3', '$katalog/$plik_nazwa4', '$katalog/$plik_nazwa5', '$katalog/$plik_nazwa6', '$katalog/$plik_nazwa7', '$katalog/$plik_nazwa8', '$katalog/$plik_nazwa9', '$marka', '$model', '$rok', '$opis', '$cena', '$miniaturka', '$miniaturka1', '$miniaturka2', '$miniaturka3', '$miniaturka4', '$miniaturka5', '$miniaturka6', '$miniaturka7', '$miniaturka8', '$miniaturka9');"
    );
  3. ?>

co zle napisalem?;/
strife
Wywal małpe @, zobacz jakie błędy wyświetla mysql_error" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Popraw zapytanie.

~edit
Popraw prefix w temacie, bo wyjdzie, że znam pjp jak to ujął przed chwilą Cienki1980 tongue.gif biggrin.gif

--
Ja poprawiłem :roll2:

~kwiateusz
uli
Końcówka zapytania:

1. );");

Powinno być bez średnika:

1. )");
jaszu
dobra, to nic nie dało biggrin.gif wiem co bylo zle, byla 2x podana kolumna zdj8 i brakowało kolumny zdj10

dzieki wielkie
pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.