Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] www.i-zet.com
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
cornholio666
Proszę o opinie: izet
sztosz
Pod tym flashem co go nie widzę przydał by się jakiśstatyczny obrazek zamiast czarności. Rozumiem że flash to standard, ale wciąż sporo osób go nie ma bo nie może, albo nie chce.
Zajec
Cytat(sztosz @ 25.07.2007, 08:36:58 ) *
Pod tym flashem co go nie widzę przydał by się jakiśstatyczny obrazek zamiast czarności. Rozumiem że flash to standard, ale wciąż sporo osób go nie ma bo nie może, albo nie chce.

Popieram, te puste przestrzenie kiepsko się prezentują.
gszesiek
kurcze nie znam się, ale ludzie w kaskach to mi się raczej z budową kojarzą, a nie ze skrawaniem:)
cornholio666
Sprawe z flashem poprawie jeszcze dzisaj. Co do kasków to klient był tak uparty że... tu nic nie zrobie
nomi
A może coś z tłem, bo to tło niszczy wygląd całej strony, jakoś nie współgra z całością
Turgon
Tło do niczego... Ta babka, o Boże... dziwne są luki między przyciskami... To jak narazie jedyne grzechy jakie zauważyłem .
sticker
jeśli to ma być wizytówka firmy to troszke przesadziłeś z wielkością tego baneru głównego (kobieta to jakis cyborg będąca spawaczem od 30 lat snitch.gif )
Jak dla mnie pasek menu za szeroki
tło jest jakieś dziwne zwłaszcza ten gradient poza tym nie wiem dokładnie jaka była zamierzona proporcja niebieskego do reszty - jeśli już to chyba powinno być do wielkości dołu menu.

Na plus kolory strony przez co jest bardzo czytelna
Ogólnie podoba mi sie 7 na 10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.