Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: współpraca w programowaniu php
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
gnustikos
Witam

Jestem początkującym, aczkolwiek bardzo szybko uczącym się pogramistą php (w 2 dni zrobiłem swoją pierwszą stronkę z logowaniem się i dodawaniem nowych postów - chociaż wiem, że to oczywiście bardzo mało winksmiley.jpg. Szukam kogoś podobnego do nawiązania współpracy, ewentualnie w tworzeniu projektów w przyszłości.
gg: 7670978, jid: c00h@chrome.pl.

Pozdrawiam
mike
Na przyszłość proszę zapoznać się z zasadami pisania na forum, na którym piszesz.
Przenoszę z Praca oferowana na Poszukuję
in5ane
Czy oferujesz kolego za to jakieś pieniądze?
SHARKI
chyba źle zrozumiałeś ale jemu chodziło o znalezienie pracy winksmiley.jpg a nie odwrotnie
gnustikos
Hmm. Nie chodzi mi ani o oferowanie pracy ani o jej znalezienie, no bo, bądźmy mądrzy, uczę się php od tygodnia. I z tego co widzę (powiem nieskromnie, ale prawdziwie) umiem i tak już więcej niż różni pseudo-programiści, oferujący zrobienie centrum finansów, czy innego nie-wiadomo-czego.

Szukam kogoś do wymiany wiedzy, umiejętności itp., bo w ten sposób zawsze nauka jest szybsza i skuteczniejsza. A najlepiej jakbyśmy mogli zrobić wspólnie jakiś projekt, cos na początek, do portfolio.

Pozdrawiam
sf
Kiedyś coś takiego próbowałem i pomagałem komuś, ale hmm po jakimś czasie ta osoba się po prostu wykruszyła i przestała dostarczać to o co prosiłem winksmiley.jpg

Jeśli chcesz to mogę Ci wskazać coś do zrobienia i potem ocenię to co zrobiłeś. Jednak jak chodzi o jakiś projekt to uważam, że najwcześniej za 2-3 miesiące nauki można się zabrać za coś produkcyjnego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.