gnustikos
2.08.2007, 23:43:47
Witam
Jestem początkującym, aczkolwiek bardzo szybko uczącym się pogramistą php (w 2 dni zrobiłem swoją pierwszą stronkę z logowaniem się i dodawaniem nowych postów - chociaż wiem, że to oczywiście bardzo mało

. Szukam kogoś podobnego do nawiązania współpracy, ewentualnie w tworzeniu projektów w przyszłości.
gg: 7670978, jid: c00h@chrome.pl.
Pozdrawiam
Na przyszłość proszę zapoznać się z zasadami pisania na forum, na którym piszesz.
Przenoszę z Praca oferowana na Poszukuję
in5ane
3.08.2007, 08:54:42
Czy oferujesz kolego za to jakieś pieniądze?
SHARKI
3.08.2007, 14:12:05
chyba źle zrozumiałeś ale jemu chodziło o znalezienie pracy

a nie odwrotnie
gnustikos
3.08.2007, 17:34:39
Hmm. Nie chodzi mi ani o oferowanie pracy ani o jej znalezienie, no bo, bądźmy mądrzy, uczę się php od tygodnia. I z tego co widzę (powiem nieskromnie, ale prawdziwie) umiem i tak już więcej niż różni pseudo-programiści, oferujący zrobienie centrum finansów, czy innego nie-wiadomo-czego.
Szukam kogoś do wymiany wiedzy, umiejętności itp., bo w ten sposób zawsze nauka jest szybsza i skuteczniejsza. A najlepiej jakbyśmy mogli zrobić wspólnie jakiś projekt, cos na początek, do portfolio.
Pozdrawiam
Kiedyś coś takiego próbowałem i pomagałem komuś, ale hmm po jakimś czasie ta osoba się po prostu wykruszyła i przestała dostarczać to o co prosiłem

Jeśli chcesz to mogę Ci wskazać coś do zrobienia i potem ocenię to co zrobiłeś. Jednak jak chodzi o jakiś projekt to uważam, że najwcześniej za 2-3 miesiące nauki można się zabrać za coś produkcyjnego.