Cytat
że odwoływać się chcę do <div>ów. Container-9 nie ma żadnego diva, więc go nie ładuje. Ma tylko link.
No to lecim
Cytat
Szukam jakiegoś sposobu, żeby stworzyć wyświetlanie danych w zakładkach, ale żeby nie pobierał na starcie wszystkich wartości, tylko w momencie kliknięcia.
Wszystkie dane mam w jednym pliku, tj. stosowne wywołania do bazy, które zabierają dużo czasu, a nie są nigdy wszystkie naraz potrzebne.
Tu nic nie ma o divach, tylko o kliknieciu. Troche moze cos mowisz w :
Cytat
Może rozwinę, o co mi chodzi. Jest dokument A i w nim jest część tabowa. Również w dokumencie A są wszystkie rzeczy, które w kodzie zajmują po jednej linijce, ale przy wykonywaniu pobierają w cholerę rekordów.
Czy jest tam opcja, która sprawi, że będę mógł władować konkretne rzeczy do tabów dopiero, kiedy w nie kliknę, a wcześniej będą gdzieś wisieć i czekać (cały czas na stronie A)? Myślałem o kombinowaniu z callback (np. onClick), ale jak przekazać informację (dla każdej zakładki inną) o instrukcji?
No tu niby o divach tez nic nie ma, jest tylko o wiszeniu
Dopiero tu:
Cytat
A ja bym chciał zrobić miks, żeby tylko ostatnia zakładka działała na zasadzie wywoływanego linku, a reszta w divach.
Ale szczerze powiedziawszy na tle wczesniejeszych wypowiedzi to dla mnie nie mialo sensu.
Poco masz cos ladowac na strone skoro sam mowisz ze duzo czasu to zajmuje? Poco masz to ladowac do taba z oddzielnego diva? Czemu niezaladujesz od razu do taba? Jaka to roznica? I tak od razu nastrone to ladujesz.
Jesli to nie jest zawsze potrzebne, a zajmuje duzo czasu, to laduj to na strone dopiero po wejsciu w taba.