- Nie jest jeszcze doprowadzona do perfekcji (IE źle czyta Divy - right border gdzieś wsiąkł i na dodatek nie przyjmuje marginesów do wiadomości przez co musiałem zrobić kombinacje tabelkową).
- Miałem pewne problemy z polskimi znakami po przejściu na php i mysql 5 - jak każdy chyba tak więc nie zwracajcie uwagi na ciągi polskich znaków w każdym miejscu strony bo były to tylko testy niedługo je usunę.
- Stoi na Windowsowym serwerze domowym DSL 115 i w tym miejscu chciałbym jednocześnie przeprosić za długość uruchamiania strony ale ja na ADSL zwane popularnie Neostradą przejść nie zamierzam

- Wszystkie grafiki i całe okodowanie strony robiłem sam z wyjątkiem cutString(), ValidEmail() oraz authenticate.php (głównie zabezpieczenia) i jestem otwarty na krytykę.
Strona no.2 Dos_ BETA*
- Wersja testowa jak na razie największym problemem jest bałagan w kodzie i wprowadzenie gwiazdek (nie wiem jak to sie fachowo nazywa) - na przykład *.* albo *.jpg
- Kiedyś czytałem na jakimś forum że nie można zrobić pingowania i tracerouta na Windowsowym serwerze... No cóż root:/>ping bash.org.pl na przyklad dziala

*90% ludzi z mojego gg nie wie co to takiego w ogóle ten dos jest i to bylo motorem napedowym dla mojego pomysłu

moje rozmowy z prośbą przetestowania wyglądały tak
- heloł, wejdz na http://217.97.87.165/~test/console/index.php ;>
- Co to?
- DOS tylko taki w przeglądarce
- Co to?
...
Może jakiś pomysł co do dosu oprócz odchudzenia kodu i '*.*', krytyka mile widziana

pod help macie wszystkie komendy