Nie wiem czy jestem ostatnio jakiś przemęczony czy co, ale mam problem ze skryptem poniżej. Działa on bez zarzutu jeżeli zamiast zapytania do bazy wstawiam move_uploaded_file, który jest tutaj oznaczony znakiem komentarza. Wtedy w folderze docelowym mam wszystkie pliki które przesłałem z formularza, natomiast jeżeli zamiast tego używam zapytania INSERT żeby wstawiło mi je do tabeli sql, które z kolei czyta z funkcji fopen to już pojawia się problem gdyż wkleja mi tylko jeden plik. Co ja robie nie tak w tym skrypcie?
<?php foreach($_FILES['userfile']['error'] as $key => $error) { if ($error == UPLOAD_ERR_OK) { $fileName = $_FILES['userfile']['name'][$key]; $tmpName = $_FILES['userfile']['tmp_name'][$key]; $fileSize = $_FILES['userfile']['size'][$key]; $fileType = $_FILES['userfile']['type'][$key]; //move_uploaded_file($tmpName,"upload/$fileName"); //$fileName="upload/$fileName"; { } include 'library/config.php'; include 'library/opendb.php'; $query = "INSERT INTO upload (name, size, type, userval,login,id_klienci, content ) ". "VALUES ('$fileName', '$fileSize', '$fileType','$uzytkownik','$_SESSION[user_db]','$_SESSION[ident]', '$content')"; include 'library/closedb.php'; echo "<br>File $fileName uploaded<br><script>alert('File was uploaded in database'); document.location.href='./download.php';</script>"; } } else { switch($_FILES['userfile']['error'][$key]) { case UPLOAD_ERR_FORM_SIZE: break; case UPLOAD_ERR_PARTIAL: break; case UPLOAD_ERR_NO_FILE: break; default: } } } } } ?>