Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Logistyka
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
TomASS
Witam. Chciałbym abyście poznęcali się nade mną i stronę którą wykonałem. Firma nazywa się "Logistyka" a napisałem "LogisticsSoftware" aby dopóki nie zapłacą mieli problem tongue.gif

LS

Dzięki

P.S. Może ktoś jak kliknie na dole "XHTML" to wie dlaczego wyskakuje błąd? (związany z linkiem do google maps)
Moli
- Pustka w topie
- Ikonka mapy brzydka
- Pole do wyszukiwania powinno byc na cala szerokosc topu

Ogólnie pusto.
haponiuk
Dodam że ikonki http://www.wokontakt.eu/LS/images/kontaktskype.jpg są za duże. Może coś małego w odcieniu zieleni?
envp
Taka sobie ta strona, a co do "nie walidacji" poczytaj o encjach w html ;]
ano
Jak dla mnie to twój projekt jest plagiatem tego http://www.solucija.com/templates/demo/Internet_Services/ projektu, a do tego jest jeszcze o wiele gorzej wykonany niż pierwowzór.

Pozdrawiam, an0
TomASS
Cytat
Jak dla mnie to twój projekt jest plagiatem tego

Nie jest plagiatem, tylko to jest ten SZABLON.
Cytat
Free Templates
These are free XHTML / CSS website templates available to use without any limitations. They can be used on a noncommercial site aswell as on a commercial one. Keeping a small credit link in the footer is not obligatory but shows your appreciation and support.

To tak jakbyś nazywał konsumpcje promocyjnych produktów w hipersklepie a ktoś by Cię posądził o kradzież.
Cytat
a do tego jest jeszcze o wiele gorzej wykonany niż pierwowzór.

Bo? Jakieś zarzuty?
Cytat
Pustka w topie

A co byś tam zaproponował? Taka sama pustka jest tutaj na forum tongue.gif
Cytat
Ikonka mapy brzydka

Trudno dogodzić każdemu tongue.gif Dla mnie to np. ładne tongue.gif
Cytat
Pole do wyszukiwania powinno byc na cala szerokosc topu

Fakt. Może tam jeszcze coś wcisnę.
Cytat
Może coś małego w odcieniu zieleni?

Tak - pracuję nad tym, logo gg trudno będzie zrobić w zieleni tongue.gif

P.S. Jak to możliwe, że odpowiedzi do mojego postu jest 5, a wyświetleń 0 tongue.gif
Moli
Bo my odpowiadamy bez czytania:) Czemu dałeś do oceny darmowy szablon ? Bo ja nie widze tam nic inngo.
TomASS
Okej - dostrzegłem już swój błąd. Zapomnijcie o temacie... nie ma dyskusji wobec powyższego...

Tomek
NoiseMc

yyyyy blinksmiley.gif
TomASS
sciana.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.