Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHP Webdeveloper London
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
Tenetics
Rozwiajaca sie firma specjalizujaca sie w tworzeniu internetowych aplikacji dla branz e-commerce oraz aplikacji ksiegowcyh do zarzadzania nieruchomosciami pilnie potrzebuje programisty do pomocy w projektach.
Miejsce pracy w Londynie na poczatkowy okres probny 2-3 miesiecy po czym mozliwa bedzie wspolpraca na stale, do czego firma wlasciwie dazy.

Wymagania:

- Dobra znajomosc OO PHP
- Doswiadczenie w budowaniu aplikacji za pomoca Ajax
- Dobra znajomosc bazy danych MySQL, znajomosc IBM DB2 badz Tivoli Directory Server mile widziana
- Oczywiscie plynny angielski. Programista bedzie musial byc w stanie wziasc udzial w dyskusjach o rozwiazaniach dotyczace projektu oraz przedstawic jasno swoje uwagi.
- Min. 2 lata doswiadczenia w tworzeniu aplikacji internetowych.

Dodatkowe atuty:

- Doswiadczenia w branzy e-commerce badz aplikacji ksiegowych

Osoby zainteresowane prosze wyslac CV, list motywacyjny w j. ang. oraz przedstawienie najistotniejszych dotychczasowych prac z omowieniem rozwiazan stosowanych.

Rozwijajaca praca w mlodym zespole w zachodnim-pld Londynu, luzna atmosfera, wynagrodzenie do ustalenia, oczywiscie rosnace w miare zakonczenia nastepnych projektow.

Praca dostepna od juz, wybranemu kandydatu pomozemy w odnalezieniu zakwaterowania.

Czy naprawdę nie ma ani jednego chętnego developera?

===
OK, jednego wybitnego juz mamy na pokladzie, jeszcze jednego brakuje, czy moze ktos jeszcze chetny?
PHP+
Moze juz wszyscy wyjechali do Irlandii.. party.gif

Ja sie moge do tego zglosic tylko czy tu wchodzi w gre praca zdalna? blinksmiley.gif
mike
~Tenetics proszę podać dane kontaktowe.
Gdzie niby ludzie mają się zgłaszać skoro nie dałeś żadnych informacji?
rubin
Skoro to UK to standardem jest podawanie Salary.. chyba ze szukacie jeleni na 3 miesiace za 18k Pounds
kibibyte
Skromne zycie w londynie:

-Wynajecie kiepskiego mieszkania w londynie to kolo 1000 funtow na miesiac,
-dojazdy metrem + zarcie 300 funtow ,
- kino , wyjscie na piwo , imprezy - 200 funtow

w sumie kolo 1500 funtow na miesiac .
Przy zarobkach 25 tys funtow brutto po odprowadzenieu podatku i ubezpieczenia itp na reke daje to 1500 funtow/mies.

Takze jak jakis progrmista sie tam wybiera to wezcie to pod uwage, bo to jedno z najdrozszych miast europy
rozmowy zaczynajcie od 30 tys funtow na rok a po okresie probym (3 miechy) podwyzka do 35 tys.
Inaczej nie ma sesnu sie pchac do londynu. Chyba ze ktos lubi.
Tenetics
Do Mike: dane kontaktowe recruitment@tenetics.co.uk
Do Rubin: Wynagrodzenie bedzie standardowe jak dla junior developer w Londynie (w poczatkowej fazie ok 3-8 m-cy pozwole dodac sobie).
Do Kikibyte:
Nie rozumiem jaki masz cel w takim przedstawieniu spraw:
Wynajecie kiepskiego mieszkania w londynie to kolo 1000 funtow na miesiac, <- za 1000 masz dwupokojowe w najdrozszej dzielnicy Londynu z calym wyposazeniem,
Kawalerke znajdziesz za polowe tego a jesli wybierzesz houseshare tak jak ja to robie i jestem znakomicie zadowolony to wydasz 300/m-c
dojazdy metrem + zarcie 300 funtow <- ja na dojazdy nie place nic gdyz sie usytuowalem kolo miejsca pracy i kandydatom pomozemy w ulokowaniu sie blisko nas, na zarcie wydaje ile chce bo mnie na to stac ale jesli bym chcial zaoszczedzic to mam Tesco za rogiem.
rozmowy zaczynajcie od 30 tys funtow na rok a po okresie probym (3 miechy) podwyzka do 35 tys. <- przede wszystkim rozmowy nalezy zaczac od tego co programista potrafi i ma za soba, czy mu odpowiada nasz projekt i w ogole jak sie widzi w tym ukladzie. Na 30-35 tys/rok na start w Londynie moze liczyc senior programista z perfekcyjnym jezykiem angielskim znajacy doskonale OO PHP, PEAR, templates, Ajax i gleboka wiedze na temat komercyjnych baz danych. My na poczatek oferujemy wynagrodzenia standardowe dla angielskiego developera w Londynie (nie jelenia, Rubin), z realnymi mozliwosciami podniesienia zarobkow. Zapraszam na serwisow pracy np. monster co uk, jobsite co uk, cvjobs co uk i innych do zorientowania sie w salary przed rozpoczecie negocjacje z nami i przed pisaniem postow na temat plac.
A wydaje mi sie na koniec oprocz tego ze oferujemy normalne londynskie wynagrodzenie to sam fakt ze po przebyciu kilku miesiecy z nami mozesz pozniej znalesc pracy w jednym z wielu przedsiebiorstw w Londynie Bez Problemu, oraz ze mozliwosci doskonolenia umiejetnosci w angielskich kolach developerskich, nie wspomniajac o mozliwosciach ulozenia sobie zycie na naprawde dobrym poziomie Londynskim to powinno byc brane pod uwage, JESLI tego wlasnie sie chce.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.