Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: adres http z 2 i wiecej zmiennymi?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
savx
Witam, mam problem, chcialbym aby po kliknieciu w dana nazwe otworzyl mi sie taki url:
/pokaz_przedmiot.php5??przedmiot=6&nr_indeksu=3434
sam adres /pokaz_przedmiot.php5??przedmiot=6 dziala mi bez problemu natomiast kiedy dodaje 2 zmienna nr_indeksu wywala mi glupoty.
kod php adresu z jedna zmienna wyglada tak: url= 'pokaz_przedmiot.php5?przedmiot='.($rzad['przedmiot']); a z 2 zmiennymi wyglada nastepujaco i pewnie tu sie kryje blad: url= 'pokaz_przedmiot.php5?przedmiot='.($rzad['przedmiot'])&'nr_indeksu='.($rzad['nr_indeksu']);

Prosze o pomoc przy poprawieniu bledu.
b_chmura
a powinien tak:
'pokaz_przedmiot.php5?przedmiot='.$rzad['przedmiot'].'&nr_indeksu='.$rzad['nr_indeksu'];
-kuba-
Masz tak:
url= 'pokaz_przedmiot.php5?przedmiot='.($rzad['przedmiot'])&'nr_indeksu='.($rzad['nr_indeksu']);
a powinno byc chyba tak:
url= 'pokaz_przedmiot.php5?przedmiot='.($rzad['przedmiot']).'&nr_indeksu='.($rzad['nr_indeksu']);
mike
Zamykam

Proszę zapoznać się z Tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole i wysłać mi lub innemu moderatorowi/opiekunowi poprawny tag do tematu.

Do tego czasu wątek pozostanie zamknięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.