Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konwertowanie i inne sprawy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
pagolik
Witam ! Mam DVD z filmem ale nie mam odtwarzacza DVD. Mialem program Backup DVD converter i probowalem przekonwetrowac film ale niestety. Nie chce mi wykryc ze w CD - ROMIE jest plyta DVD sad.gif Macie jakiejs bardziej skuteczniejsze programy ktorymi bym mogl bez problemu zkonwetrowac film z plyty DVD na dysk w formacie AVI questionmark.gif? Bardzo bym prosil o nazwe programu, ew. link i malutka instrukcje co i jak. Z gory wielkie dzieki !

--------------------------------------------
Jeszcze dodam 1 pytanko. Mam Nortona 2004. Instaluje go, wpisuje te seriale z Key Gena niby wsyztsko OK a jak sie skonczy instalacja, zrestaruje kompa i chce uruchomic nortona to sie nie chce uruchomic. Okienko monitora jest w pasku zadan ale da sie tylko uruchomic konfiugoracje programu ale samego progsa nie. Jak wlacze poczte to 1 raz odbiera wsyztsko normalnie a za 2 razem okienko nortona znika i blokuje mi poczte. Co zrobic questionmark.gifquestionmark.gif HELP ME !!
scanner
E....
A który CD-ROM potrafi rozpoznać i przeczytać płytę DVD ?
patrycjusz
Cytat
Witam ! Mam DVD z filmem ale nie mam odtwarzacza DVD. Mialem program Backup DVD converter i probowalem przekonwetrowac film ale niestety. Nie chce mi wykryc ze w CD - ROMIE jest plyta DVD sad.gif Macie jakiejs bardziej skuteczniejsze programy ktorymi bym mogl bez problemu zkonwetrowac film z plyty DVD na dysk w formacie AVI questionmark.gif? Bardzo bym prosil o nazwe programu, ew. link i malutka instrukcje co i jak. Z gory wielkie dzieki !

haha dobre,dobre
ale nie ma czegoś takiego kochany :wink:
pagolik
hmmmmmmmm dziwne ... Kolega zripowal sobie film z plyty DVD na kompa do formatu AVI. I mu all ladnie chodzilo. A co z moim 2 pytaniem ? Przedchwila je dodalem tongue.gif
Cytat
Jeszcze dodam 1 pytanko. Mam Nortona 2004. Instaluje go, wpisuje te seriale z Key Gena niby wsyztsko OK a jak sie skonczy instalacja, zrestaruje kompa i chce uruchomic nortona to sie nie chce uruchomic. Okienko monitora jest w pasku zadan ale da sie tylko uruchomic konfiugoracje programu ale samego progsa nie. Jak wlacze poczte to 1 raz odbiera wsyztsko normalnie a za 2 razem okienko nortona znika i blokuje mi poczte. Co zrobic questionmark.gifquestionmark.gif HELP ME !!
scanner
Cytat
Jeszcze dodam 1 pytanko. Mam Nortona 2004. Instaluje go, wpisuje te seriale z Key Gena (...)
Tutaj znajdziesz rozwiązanie.
pagolik
Tak. To troche dziwne bo przed formatem mi chodzilo wsyztsko ladnie. Tylko po fomacie zaczelo sie tak robic. A tak samo all robie
BzikOS
Cytat
Cytat
Jeszcze dodam 1 pytanko. Mam Nortona 2004. Instaluje go, wpisuje te seriale z Key Gena (...)
Tutaj znajdziesz rozwiązanie.

Hmmm "Dostępność: Warszawa - 1 szt.".
Wiedziałem, że w stolicy się nie przelewa, ale kto by pomyślał, że aż tak tragicznie jest... biggrin.gif
pagolik
I co gadacie ze sie nie da konwertowac questionmark.gif? Kupcie dzisjajszy komputer swiat i na stronie 58 jest wsyztsko ladnie opisane !!
BzikOS
Oczywiście, że da się zripować DVD do AVI'ka z kompresją DivX. Ale wszystkie odpowiedzi dotyczyły, tego fragmentu textu:

Cytat
Nie chce mi wykryc ze w CD - ROMIE jest plyta DVD (...)

a tego to juz się nie da zrobić biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.