Cytat(FliSs_tCv @ 7.10.2007, 22:06:38 )

A co do tego kodu hmm to w czym mogę popełniać błąd w poprzednim kodzie(mam tam plik który dodaje składniki itp)?
Jak się kodu nie widzi to ciężko powiedzieć gdzie może leżeć błąd. Mogę Ci dać tylko garść wskazówek gdzie szukać.
Na pewno znajdź miejsce w kodzie gdzie dodajesz produkty, a dokładnie typu "danie". Sprawdź czy przypadkiem z jakiegoś powodu, niezależnie od produktów, czasem nie dodawana jest jakaś wartość (tymczasowe wykomentowanie linii za to odpowiadającej jak najbardziej wskazane).
Ponadto przyjrzyj się miejscu w którym generowana jest tabelka (z systemu szablonów czy jakiegoś innego rozwiązania), i sprawdź czy gdzieś na "sztywno" nie przypisany jest pierwszy wiersz. Jeśli nie jest, przyjrzyj się wywołaniom funkcji
przetworz_wielkosc(), bo wtedy ona najprawdopodobniej generuje ten ciąg myślników - więc może po tym wyśledzisz w którym miejscu.
Co my możemy bez kodu poradzić? To o co prosisz jest trochę nie na miejscu. Wyśledzenie takich drobnostek powinno być banalne. Potraktuj to jako pracę domową z PHP i rozwiąż problem sam

.
Pozdrawiam!