Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] vplanet.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
bastek8989
j
Zajec
Czy każdemu trzeba podawać adres validatora? Przeszło 80 błędów do poprawienia - co tu komentować w kodzie.
bastek8989
po co mi adres walidatora skoro przegladarki nie sa z nim zgodne, gdyby kod byl z nim zgodny to bylby by problemy ze starszymi przegladarkami a tak wszystko jest cacy

standardy beda o dupe rozbic poki wszystkie przegladarki nie beda z nimi zgodne
Sadu2
Dla mnie jest troche za duży ścisk. Ale za to te menu na górze "filmy gry online ..." mi sie zajefajnie podoba. Po prawo mi czegoś brakuje.

6/10
Adam Nowak
Nie podoba mi się...
Inzabi
Strona wydaję się bardzo ciężka, za dużo małych elementów.
Zajec
Cytat(bastek8989 @ 20.10.2007, 20:55:11 ) *
po co mi adres walidatora skoro przegladarki nie sa z nim zgodne, gdyby kod byl z nim zgodny to bylby by problemy ze starszymi przegladarkami a tak wszystko jest cacy

standardy beda o dupe rozbic poki wszystkie przegladarki nie beda z nimi zgodne
Kpisz, czy o drogę pytasz? Jak przeglądarki mają wg ciebie być niezgodne z walidatorem? Z tego co wiem każda przeglądarka zrozumie konsttukcje typu
Kod
<div><p><strong></strong></p></div>
a gorzej już będzie z potworami typu
Kod
<div><p><strong></div></p><em></em></div>

Starsze przeglądarki? Które to? Kłopotliwy może być Firefox 1.x, który ma pewną ilość runku, ale którego używa wciąż mniej i mniej ludzi. Pół roku i odejdzie na margines. Poza tą jedną przeglądarką musisz liczyć się z Operą 9.x, Firefoksem 2.x, IE6 i IE7. A jeśli napiszesz stroną zgodną ze standardami to najnowsze Safari czy Konqueror spokojnie dadzą sobie radę.
Speedy
Napaćkane strasznie - nie podoba mi się.

Swoją drogą, to kolejny serwis "o dupie marynie" tongue.gif (przepraszam - nie mogłem się powstrzymać smile.gif).
Opisy gg, śmieszne filmiki, etc. - wartość merytoryczna powala na kolana...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.