import css jest
<style type="text/css" title="currentStyle" media="screen"> @import url(mainpage/style/styl.css);
a to co dowcip.. ?
<div style="width: 700px; margin: auto; clear: both; overflow: hidden; height: auto; "> <div style="float: left; text-align: left; width:225px; padding-left: 10px; margin-top: 30px; "> <div style="width:225px; height:130px;background: url(mainpage/files/common/jpg/kontakt.jpg)"></div> <a href="index.php?id=kontakt"><div style="width:225px; height:60px;margin-top:10px; background: url(mainpage/files/common/jpg/button-lewy.jpg)"></div></a> <div style="width:225px; height:130px;background: url(mainpage/files/common/jpg/zaufanie.jpg)"></div> <a href="index.php?id=referencje"><div style="width:225px; height:60px;margin-top:10px; background: url(mainpage/files/common/jpg/button-lewy-2.jpg)"></div></a>
Cytat
Logo - tutaj pozostaje znak zapytania osoba, która 2 miesiące temu pobrała należność za logo nie wykonała prac stąd zdecydowałem sie projekt graficznie wykonać samemu, choć za logo poczekam jeszcze niespełna 48 godzin jeśli nie będzie opublikuję własne logo.
to coś w topie to logo? to przeca obrazek jakis ktory nijak nie zidentyfikujesz z firmą
Cytat
Nie wrzucałem flash-a czy tez javy w projekt bo narazie chcę uzyskać graficznie dobry projekt
projekt pozostawia wiele do życzenia, a poza tym co ty takiego musiałbyś wrzucić żeby Ci było potrzeba dołączać aplety

(chyba Js? )