@kurdak Ten kod to porażka. Mieszasz odwolania do zmiennych forma. Raz piszesz $ilosc, raz $_POST['ilosc']. Zdecyduj sie i najlepiej zdecyduj sie na $_POST['ilosc'].
Wogole nie sluchasz co do ciebie piszą. Napisano ci ze masz walic $_POST['nazwa'.$i] a ty dalej swoje....
Najlepsze jest to, ze na innym forum piszesz:
Cytat
na innym forum dali mi takie rozwiązanie niestety nie działa pokażcie że jesteście lepsi ;
Co to? Wojna forow? Ludzi podjudzasz jednych na drugich? Zajmij sie chlopie czytaniem to co ci piszą, a nie takie zagrywki robisz.
No, wylalem co lezalo mi na sercu. Mam nadzieje ze weźmiesz to do swojego

<html>
<head>
<title>Nazwa strony</title>
</head>
<body>
<form action="q3.php" method="post">
<input type="text" name="ilosc">
<input type="submit" name="count" value="Dalej">
</form>
<?php
if (isset($_POST['count'])){ $ile = (int)$_POST['ilosc'];
if($ile == 0) $ile = 1;
echo '<form action="q3.php" method="post"><table border="1"> <input type="hidden" name="ilosc" value="'.$ile.'" />
<tr><td>Nazwa produktu: </td><td>Kod produktu: </td><td>Cena produktu: </td></tr>';
for($i = 0; $i < $ile; $i++){
echo '<td> <input type="text" name="nazwa'.$i.'"></td>'; echo '<td> <input type="text" name="kod'.$i.'"></td>'; echo '<td> <input type="text" name="cena'.$i.'"></td>'; }
echo '</table><p><input type="submit" name="add" value="Dodaj produkt"></p></form>'; }
if(isset($_POST['add'])){ $ile = (int)$_POST['ilosc'];
for($i = 0; $i < $ile; $i++){
$nazwa = $_POST['nazwa'.$i];
$kod = $_POST['kod'.$i];
$cena = $_POST['cena'.$i];
echo '<br />nie wpisales wszystkiego!!!!'; else
echo "<br />Tu se zrob zapytanie dla $nazwa, $kod, $cena"; }
echo "<br /><br /><br />Nie pisze ze sie udalo, jesli nie sprawdziles czy zapytanie sie wykonalo!!!!!
!"; }
?>
</body>
</html>
Tak na szybko pisane
Dorob do tego swoje zapytanie, przejrzyj kod i przemysl co robiles źle do tej pory.
ps: q3.php zmien sobie na swoj plik