Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sporty zimowe??
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kalinowski
Jakie sporty zimowe uprawiacie questionmark.gif

ja sobie skacze na nartach na gorkach przed blokiem !! winksmiley.jpg
Rekord życiowy 7 metrów !! winksmiley.jpg
juz gonie malysza !!winksmiley.jpg
qbba
To ja narty.... ale nie w tym roku smile.gif mam nadzieje ze naucze sie na snowboardzie, chociaz po pierwsyzch jazdach (a wlasciwie czołaganiach) ciezko (pewnie pytacie gdzie?? sztuczny stok w bytomiu biggrin.gif polecam), to do ferii moze sie naucze tongue.gif
SonGoace
NIE jestem Engel ale tak sobie myślę - taka górka może mięć tylko kilka metrów, skocznia niewielka, pewnie bez tych wszystkich stref lodowania - 7 metrów na takiej prowizorce to dużo - gratulacje biggrin.gif Jak byś skakał na prawdziwej skoczni to byś może coś osiągną, może coś poza połamanymi nogami biggrin.gif Przyznam że i ja skacze ale nie na nartach, mamy na osiedlu (nie podam nazwy J ) górkę, ma jakieś 11 m, na dole mieliśmy skocznie, miała jakieś 40 cm, ale po rozpędzeniu leciałem jakieś 2m, z tym że lądowanie nie należało do rzeczy przyjemnych (przyjemne = zastrzyk, nieprzyjemne = lądowanie) Ale może i ja dogonię Małysza.

Ps. Nienawidzę Małysza (wygląda jak wąsaty owsik !)
spenalzo
Sporty zimowe..... oglądanie TV na czas questionmark.gif tongue.gif
Zepco
Machanie rękami, żeby nie zmarznąć. ;-)
kalinowski
Cytat
NIE jestem Engel ale tak sobie myślę - taka górka może mięć tylko kilka metrów, skocznia niewielka, pewnie bez tych wszystkich stref lodowania - 7 metrów na takiej prowizorce to dużo - gratulacje biggrin.gif Jak byś skakał na prawdziwej skoczni to byś może coś osiągną, może coś poza połamanymi nogami biggrin.gif Przyznam że i ja skacze ale nie na nartach, mamy na osiedlu (nie podam nazwy J ) górkę, ma jakieś 11 m, na dole mieliśmy skocznie, miała jakieś 40 cm, ale po rozpędzeniu leciałem jakieś 2m, z tym że lądowanie nie należało do rzeczy przyjemnych (przyjemne = zastrzyk, nieprzyjemne = lądowanie) Ale może i ja dogonię Małysza.

Ps. Nienawidzę Małysza (wygląda jak wąsaty owsik !)

W tym roku wybieramy sie z kumplem do zakopca i zaczynamy z profesionalka !! winksmiley.jpg
kalinowski
Cytat
To ja narty.... ale nie w tym roku smile.gif mam nadzieje ze naucze sie na snowboardzie, chociaz po pierwsyzch jazdach (a wlasciwie czołaganiach) ciezko (pewnie pytacie gdzie?? sztuczny stok w bytomiu biggrin.gif polecam), to do ferii moze sie naucze tongue.gif

czyzby dolomity questionmark.gif
ja tam tez jezdze czasami
qbba
tak dolomity, ale nauka na igielicie zbyt mila tam nie jest.. tongue.gif
hamlecik
Zimowe? Snowboard i tylko snowboard biggrin.gif
Fo
sporty zimowe hmm .... no chyba najlepszym sportem zimowym zeby nie zmarznac jest ogrzewanie sie .... kobietami winksmiley.jpg ale to rowniez przez caly rok winksmiley.jpg
scanner
Cytat
(...)
Dobrze mówi, polać mu !
DhuCerbin
fun-carving, dawniej narciarstwo klasyczne, w miedzyczasie snowboard.
Pozatym : dojscie do baru po oblodzonym chodniku snitch.gif
SonGoace
Wczoraj u mnie spadł 1 śnieg - i już kontuzja sad.gif poszedłem z kumplami na sanki i udeżyłem w krawężnik - sanki sie połamały a ja mam 4 palce wybite biggrin.gif
Jabol
narteczki ( fun oczywiście )... ale jak to będzie w tym roku ( albo w przyszłym winksmiley.jpg ) to ja nie wiem...
POLVIP
narty - za dziewczęce,
zamieniłem na deskę, ale cała przyjemność jeżdzenia na desce to kąpiel w hot tub z laską i massage na moje stare (27 letnie) zbolałe kości.
DhuCerbin
Jabol : o widze swoj gosc snitch.gif moze bedziesz jezdzil w swiateczne ferie w okolicach zakopanego ?

POLVIP : narty dziewczece ? moze obecna rewolucja nart allround zrobila takie wrazenie ;p na klasycznych to tylko zawodniczki jezdzily ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.