Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Firefox się wyłącza
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Wieviór
Za każdym razem gdy włączam stronę, na której jest filmik w Windows Media Playerze, Firefox mi się wyłącza i pokazuje komunikat, że wystąpił błąd z aplikacją. Instalowałem najnowszą wersję Firefoxa i mam nawet plugin.

Mam wrażenie, że jakiś wirus mi to zrobił, bo ostatnio inne dziwne rzeczy mi się dzieją z komputerem, np. gg muszę za każdym razem na nowo instalować jak odpalam komputer, albo Pasek Szybkiego Uruchamiania mi znika jak włączę WMP.
mike
Cytat(Wieviór @ 5.01.2008, 13:42:21 ) *
Za każdym razem gdy włączam stronę, na której jest filmik w Windows Media Playerze, Firefox mi się wyłącza i pokazuje komunikat, że wystąpił błąd z aplikacją.
Przez dłuższy czas miałem identyczny problem.
Pomogło:
  • aktualizacji Firefoxa;
  • aktualizacja wszystkich wtyczek
  • aktualizacja pluginów do flasha i innych (to bylo chyba kluczowe)
Wieviór
Dzięki, aktualizowałem wszystkie RealPlayer'y i inne i działa ;]

Znów mam ten problem, i tym razem reinstalacja wtyczek nic nie dała :/
Piniek
mam tan sam problem fire fox ni z tego ni z owego sie wylacza ;P troche denerwujace dobrze ze chociaz przywrócenie sesji dziala tongue.gif
jastu
U mnie to samo, bywa bardzo irytujące jak liczy się czas sad.gif
sztosz
Na pewno nie wyłącza się ni z tego nie z owego. To nie bomba zegarowa która wybucha po iluś tam minutach. Na pewno jest przyczyna. Potestować czy to Flash, Java czy może WMV, Mp3. etc...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.