Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: encyklopedia
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
krzewi
od pewnego czasu tworzylem w wordze encyklopedie wiezowcow wiadomo dane i zdjecia oraz odsylacze ale poszukuje programu ktory by lepiej by mi posluzyl w tym celu...
kszychu
wiki
krzewi
wiki? a znasz adres do tego programu? mam nadzieje ze nie chodzi ci o wikipedie biggrin.gif
Cysiaczek
Tworzysz encyklopedię? Super, ale może najpier nauczysz się czytać regulamin forum na którym piszesz i wprowadzasz bałagan?

Przenoszę na komputery i oprogramowanie, bo nawet nie jest określone, czy program ma być w php.

p.s
Wpisz w google wiki, to uzyskasz informacje, gdzie szukać.
krzewi
wybacz umiescilem tutaj bo zaproponowano mi stworzyc ja w PHP a ze ja nie mam do tego glowy zadalem pytanie na inny sposob
kszychu
Cytat(krzewi @ 9.01.2008, 12:36:16 ) *
wiki? a znasz adres do tego programu? mam nadzieje ze nie chodzi ci o wikipedie biggrin.gif

Chodzi mi o system, w którym została ona stworzona.
krzewi
acha.....no to widze ze poza programowaniem nie ma mozliwoci stworzenia encyklopedii
pavell
Cytat(krzewi @ 9.01.2008, 13:29:20 ) *
acha.....no to widze ze poza programowaniem nie ma mozliwoci stworzenia encyklopedii

w sumie to jest..mozesz to zrobic w html..ale jesli nigdy nic nie robiles w html to tez mozesz miec z nim trudnoci..aczkolwiek latwiejszy bedzie niz php..
tiraeth
http://www.wikidot.com - tutaj możesz za free założyć konto dla swojej Wiki, czyli encyklopedii.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.