Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z Banner Asystent v1.5 proszę o pomoc!
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
dreszler
Witam mam problem z Banner Asystent v1.5 mianowicie chodzi o wyświetlanie bannerów gry mam strone www.mojastrona.pl/cos.php wyświetla mi wszystko ok ale gry banner ma się wyświetlać www.mojastrona.pl/katalog/cos.php mam taki bład:

Kod:
Warning: main(adsrv/config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dreszler/domains/mojastrona.pl/public_html/adsrv/ad.php on line 3

Warning: main(adsrv/config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dreszler/domains/mojastrona.pl/public_html/adsrv/ad.php on line 3

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'adsrv/config.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/dreszler/domains/mojastrona.pl/public_html/adsrv/ad.php on line 3

proszę o pomoc
Maxik
Sprawdź czy w folderze adsrv masz plik.config.php. Jeśli nie to wrzuć pliki jeszcze raz.
dreszler
właśnie że mam bannery mi nie wyświetla jak mam podstrone w jakimś katalogu na stronie głównej jest wszystko ok ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.