Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: DLink dl604
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
SonGoace
nie wiem czy dobze napisałem nazwe ale mam nadzieje ze sie domyślicie o jaki sprzet biega - a więc przechodze do dalszej części.
Mam właśnie ten sprzet podłączony do DSL'a i ciekawi mnie czy moge w jakis sposób postawić u siebie na kompie serwer FTP ! MAm nadzieje ze ktos zna odpowiedz na to pyt. musze dodać ze nie jestem informatylkiem tak jak wy więc prosze o pomoc w jak najprostrzym jezyku biggrin.gif
Zepco
Oczywiście, że możesz. Wszystko robi się niemalże intyicyjnie z panelu (WWW). Z tym, że ja zrobiłem upgrade firmware i tam jest taka fajna opcja (nie pamiętam za bardzo ale chyba virtual server).
SonGoace
Dzięki smile.gif znalazłem to i działa smile.gif
[Regis]
To ja (mam nadzieje ze dostane odpowiedz :wink: ), zeby nie zasmiecac forum, zadam tutaj moje pytanko dot. kart tej firmy:

Mam karte sieciowa (radiowke) D-Link DWL 520. Wszystko jest ladnie... ale tylko pod windowsem... Producent nie raczyl udostepnic driverow dla linuxam, dlatego jesli chce skorzystac z netu musze robic do pod windowsem (tzn. mam nieoficjalne stery pod linuxa, ale nie wyciagam tam wiecej niz 1kb/s podczas gdy mam lacze 256 kbps...) co mnie strasznie wkurza. NIe wie ktos z was moze skad sciagnac jakies sterowniki + opis instalacji do tej karty (DWL 520, bez +, bo jest tez model 520+ ale to nie moj) pod linuxa? Nie mam nic przeciwko nieoficjalnym driverom, ale moje obecne sa beznadziejne - nie da sie praktycznie korzystac z netu wiec szukam nowych, ale nie moge znalezc... !!! Help sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.