Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zablokowanie komputera
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
M@X
Hi.
Ide na imprezke i zabieram tam swojego kompa.
Bede puszczał tam muze z winampa. I mam pytanko jak można zablokować kompa tak aby była możliwość tylko zmiany piosenek w winampie.. ? wszedzie indziej wejście na hasło... czyli żeby każdy mógł myszką zmieniać sobie piosenki ale żeby nie miał dostępu do niczego innego... ?

Coś jak hasło na wygaszaczy ekranu ale aby był dostęp do winampa.

dzięki.
BzikOS
Odpal winampa i wybij proces explorer'a smile.gif Oczywiście co bystrzejsi sobie poradzą, ale czy komuś by sięchciało na impresie haczyć kompa? snitch.gif
GrayHat
programowo mozesh zalozyc hooka na klawiature a dzialanie myszy tylko w obrebie uchwytu winampa...
M@X
GrayHat twój pomysł mi sie bardzo podoba ale prosze powiedz jak to zrobić ? Tak krok po kroku smile.gif
stoprocent
Sa takie programiki na necie ze ograniczas obszar ruchu myszy i mozesz wylaczyc klawiature korzystalem kiedys z takiego ! ale mam pomysl dla ciebie jakby to nie wypalilo troche szalony ale bedzie dzialc !
mozesz zrobic jakaas stronke pusta z opcja full screen , na tej stronie dasz ten skrypcik co blokuje prawy klawissz myszy i odepniesz klawiature tongue.gif:P:P zawriowany ale bedzie dzialac
a wlasnie i w winampie musiz dac opcje always on top!
powodzenia smile.gifsmile.gifsmile.gif
enceladus
Jesli masz w2k, XP etc... to stworz usera dla którego srodowiskiem zamiast explorera bedzie winamp - wystarczy snitch.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.