Zależy mi na programistach w miarę doświadczonych, najchętniej programujących obiektowo, którzy dadzą sobie radę z oprogramowaniem średniej wielkości serwisu internetowego i panelu administracyjnego, bez potrzeby ciągłego pokazywania palcem co jest źle. Nie interesuje mnie wykorzystanie darmowych CMSów. Chodzi raczej o rozwiązania dedykowane, bądź własne systemy zarządzania treścią. Nie mam natomiast nic przeciwko wykorzystaniu darmowych frameworków.
Ze swojej strony oferuję solidnie przygotowane szablony xhtml+css, zdjęcie obowiązku użerania się bezpośrednio z klientem i zastąpienie tego rozmową programisty z programistą, porządnie przygotowane specyfikacje oraz uczciwe podejście. Niestety także spore wymagania co do solidności wykonania i czytania specyfikacji ze zrozumieniem.

Rozliczenie na fakturę vat lub umowę o dzieło.
Jeśli znadę osoby prezentujące odpowiedni poziom i działające na odpowiednim pułapie finansowym, chętnie nawiążę stałą współpracę.
Zainteresowanych proszę o kontakt pod adresem edward.luska@nabi.pl. W mailu o tytule "Programista PHP" proszę o kilka słów opisu swoich dotychczasowych dokonań, odnośniki do przykładów prac, oraz widełki cenowe przy każdym z przykładów, mówiące w jakich granicach zamknąłby się koszt oprogramowania podobnego serwisu.
[EDIT]
Bardzo proszę o nieprzysyłanie ofert niespełniających wymagań podanych w ogłoszeniu. Nie zapraszajcie mnie do tego idiotycznego tańca wokół tajemniczej ceny, który nie służy niczemu poza marnowaniem naszego czasu. Jeśli mamy zacząć współpracę MUSZĘ poznać Wasze wymagania finansowe i tego nie przeskoczymy. Zaproponowałem metodę, która pozwoli mi poznać je szybko i bezboleśnie. Skorzystajcie z niej.

Tym bardziej, że zaznaczyłem iż chodzi mi o programistów potrafiących czytać specyfikację i solidnie się do niej zastosować. Co ja mam myśleć o kimś, kto nie potrafi zrobić tego z krótkim i prostym ogłoszeniem? Specyfikacja będzie o wiele trudniejsza.

Poszukuję osób konkretnych, z którymi nie trzeba marnować czasu na czczą gadaninę.

[EDIT 2]
Ok, chyba wystarczy.

Bardzo dziękuję za zgłoszenia. Do wszystkich zainteresowanych odezwę się niebawem.