Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolny czas] jak wypoczywacie?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
patrycjusz
Witam.
Dzisiaj wróciłem z tygodniowego byczenia się w domu biggrin.gif po dłuższym czasie cięzkiej pracy, świąteczny klimat dał się we znaki całemu mojemu ciału...
ostatnio dużo się słyszy o formach spędzania wolnego czasu, z czystej ciekawości pytam sie was w jaki sposób spędzacie wolny czas ? (nie mam na mysli długich urlopów) kiedy do dyspozycji macie okres powiedzmy 4-5 dni długiego weekandu, nie macie żadnych zoobowiązań, w pracy klienci nie jęczą że pole input text jest za szerokie itp :wink:
Ja szczerze powiedziawszy nie potrafię się przełamać i spędzać go "aktywnie" prawie zawsze staram się wtedy nie robić zupełnie nic co wymaga większego wysiłku intelektualnego (fizycznie zdarza się mi np. pomóc rodzicom cośtam jak jestem akurat w domu).
Niedawno znajomi się troszeczkę obużyli... jak to taki piękny weekand a ja w sobote sobie spię do 14-15 pózniej obiadzik, rytuał z kobietą (ten wiek że już trzeba :wink: sklepy,wystawy zwiedzić itp) i wieczorkiem maratonik z 3-4 filmy z przyjaciółmi przy piwie i jakimś paskudnym żarciu, a w niedzielę powtórka za wyjątkiem niektórych wyjątkowych dni w takie weekandy jak jest fajna imprezka np w tygmoncie (dla wtajemniczonych w tą niedziele jest salsa total :wink: )
Mam nadzieję że znowu nie dostanę po głowie biggrin.gif od ludzi i zdradzicie swoje prawdziwe oblicze człowieka uczciwie odpoczywającego smile.gif w podobny sposób jak ja.
Pozdrawiam patS.
Pathfinder
wolny czas ? a co to?

A na real:

Czesto spedzam wolny czas tak:

Przyjaciele.Piwko.Bilard
OR
Ksiazka
OR
Przyjaciele.Movie
OR
Przyjaciele.Imprezka extends mocniejsze trunki smile.gif
OR
sztuki walki

BTW
Co do input za dlugiego wrrrr ! jak ja tego nie cierpie! albo jeszcze powie ze mu sie nie podoba np kolor linka lub jakies pole ma byc przed jakims tam wrrrr
radziel
Ja najczęściej $sposob = ($free_time >0) ? "koledzy_imprezka" : "koledzy_movie"; winksmiley.jpg
Najczęsciej zgłębiam jednak sztuke programowania winksmiley.jpg
kwiateek
1. Piwko z kolegami / koleżankami smile.gif
2. Imprezka
3. Siłownia
Z reguły nie mam wolnego czasu, a jakbym miał aż 5 dni nic nie robienia to bym grał na komputerze lub robił coś kreatywnego winksmiley.jpg

Pozdrawiam.
menic
@radziel: czyli jak nie masz czasu to oglądasz z kumplami filmy winksmiley.jpg
Jak coś sie takiego trafia, jak dłyuższy weekend to ocziwiście porządnie sie wyspać tak do 12-13. Potem coś nadrobić przy komputerze no i wieczirem koniecznie jakaś imprezka. Np. Disco, pub, w lecie grill :]
Bakus
[php:1:077d32e502]<?php
if($organizer->czas_wolny > 0)
{
if($organizer->czas_wolny > 4)
{
$organizer->impreza();
}else{
$organizer->sen();
}
}else{
$organizer->programowanie();
}
?>[/php:1:077d32e502]

$organizer->czas wolny = ilość godzin... winksmiley.jpg
DeyV
kurcze - czyli wyjdę na osobę bardzo aktywną...

Ostatnio - w ciągu 2 msc 2 razy po 3 - 4 dni w górkach, czyli praktycznie każdy dłuższy wolny weekend.
A wtedy - wypoczywanie na maxa, czyli pobudka o 8, od 9 do 17 w górkach - im dużej i cięzej tym lepiej, a potem, najlepiej w schronisku i w towarzystwie paczki impreza do 2.
To jest według mnie najlepsza metoda na odpoczynek.
Co prawda wymaga potem 24 godzin w cichym i cieplutkim łóżku, ale cóż - człowiek przynajmniej czuje że coś się działo.

A teraz... hmm - już 4 dni siedzę w domu - chyba pasowałoby gdzieś pojechać... biggrin.gif
Bieniasxyz
No ja tam jak mam wolny czas to wyskoczę do kina/kumpla/kumpeli.
Ewentualnie pójdę poćwiczyć(ale to jak jest cieplej).
W zimę dla odmiany odpalę sobie od czasu do czasu Unreala Tornamenta :wink:
orson
witam ....

uff .... dopiero teraz znalazlem chwile czasu zeby napisac odpowiedz ... ale chyba juz nic nie trzeba pisac ... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

cya
mirrow13
hmm... wolny czas: komputer, książka, pisanie opowiadań, wierszy, rysowanie, słuchanie muzyki, bieganie, spacer, jazda konna, siatkówka tongue.gif hihi
nobody
Wolny czas rozdzielam na: siedzenie przy kompie, spedzanie go z panna z podpisu, czasami sie wyskoczy z kumplami na cos mocniejszego % (imprezki, dicho, bilard i te klimaty). tongue.gif
cf7ni5k
oczywiscie FCBARCELONA ,komputer, pilka nozna, rower, troche siatkówa, tv, czasem ksiazka... no i szkola laugh.gif
b3
hmm..

wolny czas ?

- rower + psi zaprzeg;)
- php
- film/muzyka na full:>
- php...
- i jeszcze raz php snitch.gif
Lucyfer
Ja wolny czas spedzam głównie przed kompem albo z qmplami na dwoże...słucham czasem muziki albo ogladamtelewizje ale głównie mam go mało.. :cry: nauka :cry: ...ech.. :wink: :wink:
kliszaq
no wlasnie moim wolnym czasem jest moja praca ... to jest dopiero frajda robic cos co sie lubi! (BTW: Pracuje w firmie komputerowej)
pozatym gitarka *4
basen, siłownia
jazz, rock, funk
spanie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.