Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 10 tysięcy unikalncyh wizyt, w szybkim czasie ;)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
uzytkowicz
macie jakiś sposób, jak tego dokonać ? myślałem nad płatnymi mailami .. ale to trochę nie opłacalne

p.s. zależy mi tylko na odsłonach strony winksmiley.jpg może ona być wielkości 1x1px ukryta gdzieś w kącie jakiejś innej strony w ramce.. ;p tylko musi być 10K UU ;DD
nithajasz
Znam jeden sposób.

Zrób dobrą stronę o ciekawej tematyce. 10k UU wtedy to będzie małe piwko.
Babcia@Stefa
Ja znam pewien "przekręt" z obrazkami...

Włóż obrazek na "ruchliwą" stronę np. forum do sygnaturki (adres obrazka to np. http://jakasgra.pl/DodajPunkt,232323.html)

@edit
Kiedyś na enlargeyourpenis.de (Uwaga! zawiera zdjęcia erotyczne - kiedyś takowych niebyło ohmy.gif) nabiłem tak 3 miejsce w rankingu haha.gif

Dziękuję, Babcia@Stefa
uzytkowicz
wiem, ale na stronie jest skrypt Java, który chciałbym aby się wykonał .. a w sygnaturce zapisany jako .jpg i z pomocą .htaccess nie wywoła tego skryptu, tylko pobierze jego treść i wyrzuci błąd że nie zrozumiały jako 'image' sad.gif
wlamywacz
Poszukaj autosurf biggrin.gif
none
Witam

No legalny sposób to już wcześniej dostałeś info smile.gif

Inny to napisz program w np C# który co jakiś czas może być losowy odwiedza stronę. Następnie wystawiaj pliki na torrencie, rapidshare z grami programami, coś co ludzie dużo ściagaja plus crack który zainstaluje w systemie użytkownika twój programik i tyle. Jeśli użytkownik nie ma antywirusa to sprawa jest prosta.

Pomysłów jest wiele, internet to ocean możliwości:)
pyro
a mniej legalny i mniej możliwy sposób, włam sie na onet/wp/darkwarez i daj iframe tongue.gif
Cysiaczek
Zamykam - porady "jak oszukać" to nie na tym forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.