W czym przyczyna - facet miał postawiona stronkę ale do bani - ja przepisalem caly kod na nowo z oddmienną strukturą MYSQLa - całkiem moją - nie mam pojęcia dlaczego stare tabela moge odczytać za pomocą PHP - a moje nowe - nie da się!
Połączenie z baza danych jest nawiązane prawidłowo. Może kilka przykładów:
otóż wykonuje pytanie do serwera -> SELECT * FROM `prefix_additional_fields` WHERE 1 - serwer zwraca wartosc NULL
a teraz wykonuje zapytanie -> SELECT * FROM `additional_fields` WHERE 1 - serwer zwraca wartosc FALSE -> przy czym to moja tabela przykładowa!
pojawiają się takie komunikaty:
######
Nawiazano polaczenia z baza!!
SELECT * FROM `prefix_additional_fields` WHERE 1 -> NULL
SELECT * FROM `additional_fields` WHERE 1 -> false
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /***/www/e/_/*******.pl/www/adm_n/test_polaczenia.php on line 68
######
Kurde czemu? Wszystkie tabele zbudowane przezemnie i cała struktura nie działa zupełnie. Tabele przeniosłem na zasadzie importowania wraz z zawartością. W PHPMYADMIN - wszystko działa - z klienta PHP - nie!!!
Załamie się! Zupełnie jestem zdezorientowany - serwer na ktorym to stoi to expro.pl - moj to nazwa.pl
Gdzie szukać przyczyny?

Stronka co prawda działa - ale baze pobieram z mojego serwera - są duże utrudnienia w komunikacji - i działa straszenie powoli!

POMOCY!