Zlecę przetworzenie strony internetowej. Strona nie w pełni dokończona jest do przeglądnięcia w internecie pod adresem www.sagrol.pl Strona jest napisana w języku html i php. Zależy mi na przerobienie strony w system cms, opracowanie sklepu internetowego podobnego na stronie, z możliwością ustawiania kategorii wczytywania zdjęć i dodatkowo obsługa allegro. Pasowało by to wszystko stworzyć w systemie AJAX, lecz nie koniecznie. Dla wykonawców posiadam projekt graficzny strony internetowej w pliku psd. Kwota która została mi przeznaczona na stworzenie strony internetowej przez firmę, bądź osobę prywatną to 700zł. W tej cenie chciał bym żeby strona internetowa posiadała jak juz
wspomniałem sklep internetowy, system cms w oparciu o ajax, sklep internetowy, moduł ogłoszeń i kilka modułów obsługowych przez panel administracyjny, dotyczących działów zawartych na stronie Czekam na poważne oferty pod mailem: karolgolo@wp.pl.
Pozdrawiam serdecznie.
Karol Golec
PS. Dziękuję zainteresowanym za uwagi dotyczące nie poprawnego używania terminologii.