Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlecę wykonanie strony firmowej!
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
karolgolo
Zlecę przetworzenie strony internetowej. Strona nie w pełni dokończona jest do przeglądnięcia w internecie pod adresem www.sagrol.pl Strona jest napisana w języku html i php. Zależy mi na przerobienie strony w system cms, opracowanie sklepu internetowego podobnego na stronie, z możliwością ustawiania kategorii wczytywania zdjęć i dodatkowo obsługa allegro. Pasowało by to wszystko stworzyć w systemie AJAX, lecz nie koniecznie. Dla wykonawców posiadam projekt graficzny strony internetowej w pliku psd. Kwota która została mi przeznaczona na stworzenie strony internetowej przez firmę, bądź osobę prywatną to 700zł. W tej cenie chciał bym żeby strona internetowa posiadała jak juz
wspomniałem sklep internetowy, system cms w oparciu o ajax, sklep internetowy, moduł ogłoszeń i kilka modułów obsługowych przez panel administracyjny, dotyczących działów zawartych na stronie Czekam na poważne oferty pod mailem: karolgolo@wp.pl.
Pozdrawiam serdecznie.
Karol Golec
PS. Dziękuję zainteresowanym za uwagi dotyczące nie poprawnego używania terminologii.
woj_tas
Cytat(karolgolo @ 6.08.2008, 19:27:50 ) *
(...)to 700zł. W tej cenie chciał bym żeby strona internetowa posiadała jak juz wspomniałem sklep internetowy, system cms w oparciu o ajax, sklep internetowy, moduł ogłoszeń i kilka modułów obsługowych przez panel administracyjny, dotyczących działów zawartych na stronie

Kolega sobie jaja robi czy "0" zgubił na końcu?

Cytat(karolgolo @ 6.08.2008, 19:27:50 ) *
Czekam na poważne oferty

Perełka;)

P.S. Wiem, że ogłoszeń się nie komentuje... ale nie mogłem.
mrok
Może faktycznie czas zacząć komentować takie ogłoszenia (te w dziale praca też), żeby uświadomić wszystkim jakie sa realia. Nie wiem jak Wy ale czasami spotykam się jeszcze z opinią "syn sąsiada zrobi mi to za 200zł" lub "panie to tylko kilka zdjęć".

Przyznam się, że jak zacznałem to dyktowałem śmieszne stawki (aż wstydze się przyznac - ale byłem takim synem sasiada;) ponieważ brak mi było rozeznania. Posty takie jak poprzedni na pewno by mi pomogly.

Czasami grafik za layout strony glownej bierze 1500zl netto, a tutaj mamy cms, sklepik, itd

Żeby nie być gołosłownym to po takim opisie:
- z 5k za kod (ale to sie moze zmienić po poznaniu dokładnych wymagań)
- z 2k za uzeranie się z klientem (wnioskuję taką możliwość po opisie)
- tez netto
nexis
Cytat(karolgolo @ 6.08.2008, 21:27:50 ) *
Kwota która została mi przeznaczona na stworzenie strony ... to 700zł.

Powiem tylko tyle, bo gdybym miał to w pełni skomentować, mogłaby powstać z tego książka:

Jeśli chce się zarabiać, trzeba też dać innym zarobić!
Cysiaczek
Dane kontaktowe są, kwota podana - zamykam, bo dyskusje są zbędne.
@autor - Niestety, za te pieniądze nie dostaniesz takiej aplikacji. Na sam moduł koszyka to może by starczyło, a i to ledwo ledwo.
Sugeruję podwyższenie kwoty przynajmniej ośmiokrotnie na początek smile.gif

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.