Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hotelowy lay do oceny !
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
DuduS
Prosze o ocenę laya !
http://www.ostrow.com.pl/html/layout.jpg

Z góry dzięki za wszystkie opinie !
Bakus
napisy "pokoje", "zamawiam", "zapisz" są mało czytelne
tekst strony powinien być o 1-2 px większy...
reszta bardzo ładna...
8/10
cf7ni5k
calkiem fajny lay. zgadzam sie natomiast z bakusiem, ze w niektorych miejscach czcionka jest za mala: zarowno obok topu, w copyrajcie jak i w miejscach o ktorych pisal juz bakus. mimo wszystko ladnie sie to prezentuje, da sie odczuc ten klimat ;]
eUu@tlen.pl
Ladny... Dopracuj w/w elementy i bedzie ok...
:arrow: 8/11
invx
w zasadzie nie ma sie do zcego przyczepic, nie pasuja mi troszeczke te 4 na samej gorze prostakaciki, reszta ok, :arrow: 7+/10
P.S.
nazwa mi sie nie podoba
shpyo
taaa, no to ja mam pytanie: mianowicie... jak masz zamiar wstawic to wszystko do html'a?

biggrin.gif smile.gif
invx
moze jakas inna technologie chce zastosowac np. Flash'a biggrin.gif
tiraeth
Nie mam zastrzeżeń... daje 9/10 (może to dlatego, że nie lubie takiego koloru)...
stoprocent
Cytat
taaa, no to ja mam pytanie: mianowicie... jak masz zamiar wstawic to wszystko do html'a?

biggrin.gif smile.gif

Mysle ze nie bedzie rpoblemu z pocieciem tego odpowiednio i wstawiem w html , pozatym tworzac lay na divach i z uzyciem css, bez uzycia tabel co jest ostatnio dosc popularne mozna czynic cuda .
shpyo
ano zapomnialem o div'ach. Musze sie na nie przezucic bo zostaje daleko w tyle za Wami tongue.gif
DuduS
Nie rozumiem, a jaki problem widzicie w zrobieniu tego na tabelach bo ja żadnego !
stoprocent
Ja nie widze problemow , tylko mowilem iz da sie to zrobic bez problemu .
Dodalem iz wykorystujac lay na divach mozna jeszce wieksze cuda robic .
A co do projektu to musze stwierdzic ze jest naprawde dobry .

Plus korzystania z divow jest taki ze strone dziala b.dobrze pod telefonami , a takze palmtopami .
Polecam korzystanie z takiej przegladarki takze jak Openwave SDK 6.2.2 HTTP (telefon) oraz na stronach palm.com mozna odszukac soft od palmow .
Polecam Strone Zeldmana : zeldman.com zero tabel i dziala pod wszytkim nawet pod screen readerami . Wydaje mi sie ze jest to dotatkowy plus dla projektantow aby jego dzielo dzialalo pod wszystkim .
Puciek
Strona w stylu ostatnio dość popularnym, dość dynamicznie wyglądająca (niesłuchajcie mnie - mam dysgrafie) , i w ciekawej kolorystyce. Strona główna przekazuje wiele informacji i możliwości

4/5.5
gsk
dla mnie ok, tylko to logo jakoś mi tak nie pasuje...
Sh4dow
Zastrzerzen nie mam zadnych, moze logo ciut wieksze, Pozatym Rkingsmiley.png Bardzo ladne
9/10
kicaj
No no... tongue.gif

+ interesujace kolory
+ nie lubie "pustych przestrzeni" ale tutaj nie czuje sie tego...
+ ciekawy rysunek 3D
+ fajne zdjecie, tylko czy takie sa pokoje? tongue.gif

Ocena +8/10
DuduS
Nie no tylko tak wstawiłem zdjęcia pokoju. Typowa zapchajdziura, później w to miejsce przyjdą prawdziwe zdjęcia.
A co do logo to nie mój twór. Najpierw zrobiłem laya a potem dostałem to coś. Jak zobaczyłem tą mszakare to nieomal palpitacji serducha nie dostałem exclamation.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.