Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]http://bbgroup.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
AcidBurnt
http://bbgroup.pl

i jak ;>?
revyag
Wycentrowałbym całość bo teraz jak dla mnie trochę kulawo to wygląda. Poza tym menu jest jakieś dziwne. Ten efekt po najechaniu myszą psuje czytelność. Zauważ że item zdjeżdza w doł i znajduje się wtedy pod łapką myszy.
To tak na szybko.
Ogólnie podoba mi się smile.gif
Cysiaczek
Dam ocenę 6,5/10 laugh.gif, bo nie lubię, gdy top zajmuje mi ponad pół strony.
Jest też "a little bug (FF) " - tam, gdzie masz dane teleadresowe (na czerwonym), to ucina adres e-mail i trzeba dac zoom out, aby odczytać.

Pozdrawiam.
dr_bonzo
Co do emaila -- w Operze 9/linux tez go nie widac -- przenosi go do nastepnej linii
nazihipi
jak dla mnie ten top "nie ma rąk i nóg".. belkę z "Home" "O nas" etc zrobiłbym na width 100% a cały top zakończył w jednej linii

ładny kod i walidacja XHTML 1.1

7,5/10
AcidBurnt
mozecie podac screen z tym niewidocznym mailem? bo mi ladnie chodzi pod IE FF i opera;/
ano
A ja muszę powiedzieć, że mi się podoba thumbsupsmileyanim.gif

- Fajna typografia, dobór kolorów (fajne odcienie czerwonego koloru, które sprawiają, że strona nie jest zbyt monotonna, a dodatkowo bardzo pasują do reszty strony)
- strona wygląda na bardzo dopracowaną pod względem grafiki, co nie często się zdarza ;-) Wszystko wydaje się być dobrze ułożone, nie ma efektu, że np. menu powinno być o kilka px wyżej... Nie wiem tylko czy to zdjęcie nie powinno być przypadkiem szersze?

Jedyne błędy jakie zauważyłem:
- strona jest dostosowana do 800x600, więc przy większych rozdzielczościach niezbyt ładny ma układ, jest za wąska
- po najechaniu myszką na daną pozycję w menu, przesuwa się ona w dół co w efekcie powoduje to, że jest ona niewidoczna pod kursorem myszki.

Ocena 9/10
s_w_ir
Projekt totalnie nie skalowalny(check na rozmiar textu 200%). Jak można sprzedawać swoje usługi z zakresu CSS skoro własnej strony nawet sie nie potafi wykonać pożądnie? To tylko moje zdanie, ale może wypadało by sie postarać?
ano
Cytat(s_w_ir @ 22.08.2006, 18:25 ) *
Projekt totalnie nie skalowalny(check na rozmiar textu 200%). Jak można sprzedawać swoje usługi z zakresu CSS skoro własnej strony nawet sie nie potafi wykonać pożądnie? To tylko moje zdanie, ale może wypadało by sie postarać?

Jakbyś chciał się tak czepiać do stron pod tym wzg. to nawet na firefox.pl nie można sobie tak bardzo przeskalować tekstu biggrin.gif biggrin.gif
s_w_ir
Ano to fakt, tyle że wiem że da rade to zrobić smile.gif Może w takim razie zaczne traktować "skalowalność strony" jako sztuke i nie będe się już czepiał smile.gif
Zajec
Pełno wpisów
position:relative;
oraz
position:absolute;
Nie o to raczej chodzi w XHTML. Elementy powinny być normalnie, logicznie poukładane.
dr_bonzo
A tlo chyba mialo byc biale -- teraz jest przezroczyste :/
Balon
ja mam FF i mi nie przycina. Pewnie macie super rodzialke 800x600 to sie nie dziwcie

strona prosta ale zbyt pospolita winksmiley.jpg

ale widze ze z Łukaszem współpracujecie więc szacunek winksmiley.jpg
spenalzo
Świetny pomysł z ładowaniem obrazków z "Realizacje" jakby "nad stroną" - bardzo mi sie to podoba biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.