Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oceniajcie nie zciemniajcie... ;)
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Kozee
Witam serdecznie.

Jestem nowy ale zamierzam dłuższą chwile tutaj pozostać gdyż forum wydaje się oferować dużo informacji.

Swój pierwszy post umieściłem tutaj aby zacząć od oceny moich umiejętności w projektowaniu/robieniu stronek.

Nie używam żadnych programów typu WYSIWYG a jedynie czyste skrobanie kodu biggrin.gif

Narazie podoba mi się prosty w obsłudze (darmowy) PS PAD editor.

Adres stronki -> www.kozee.tk

Strona jest tak jakby moim poligonem doświadczalnym na którym testuje/sprawdzam wszystko co uznam za ciekawe. Nie jest to dzieło mojego życia czy coś w tym stylu heh winksmiley.jpg

Proszę o ocenę i wydobycie jakichś mniejszych lub większych błędów - w miare możliwości podajcie również rozwiązania zauważonych problemów - pomoże mi to napewno w dojściu do "perfekcji".

Pozdrawiam, Kozee ;]
AxZx
za malo banerow, reklam umiesciles
wrzuc wiecej to napewno sie wszystkim spodoba i osiagniesz swoj cel.

co tu oceniac? to jak umiesciles reklamy?
dr_bonzo
Chlopie -- zeby sie chwalic trzeba miec czym -- takich stron nie robilo sie nawet w 1996r., wystawienie czegos takiego to smiech na sali
Poza tym zly tytul -- powienenes umiescic adres/tytul swojej strony.

Zamykam

Cytat
Strona jest tak jakby moim poligonem doświadczalnym na którym testuje/sprawdzam wszystko co uznam za ciekawe.

To testuj, ale zlozenie wielu elementow w kupe nie zawsze da dobry rezultat jako calosc.
---
porozgladaj sie po internecie, ogladaj dobre strony, designy, portfolia dobrych designerow itd.
---
i jeszcze jedno -- napraw sobie spracjeboniedzialacipodobniejakmi smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.