Chciał bym przedstawić mój zestaw modyfikacji do skryptu forum txtbb
Drobna uwaga co do nazwy forum a dokładnie jego druga końcówka sheepWarez słowo warez nie oznacza że na forum będą umieszczane skrypty takie jak IPB czy inne płatne skrypty i nie będzie to forum warezowe !
Forum będzie przeznaczone na publikacje informacji o darmowych skryptach, szablonach itp i pomoc w instalacji tych skryptów. Nie pisać że jest to reklama bo forum jak zostanie ukończone w 100% zostanie przeniesione na nowy serwer i zostanie zmieniony adres. A teraz proszę o ocenę tego co zrobiłem do tej pory.
A teraz co do zmian które wprowadziłem do skryptu txtBB:
Wygląd:
- Zmieniłem trochę styl forum.
- Wykonane ikonki działu ( nie całkowicie są mojego autorstwa są to ikonki o nazwie Tango dostępne za darmo )
Modyfikacje:
- Ikonki Działów - Każdy dział na forum ma własną ikonkę - wykonane w 100%
- ShoutBox - już napisany w 100% dopisałem klika emoticonek no i cenzurę i tag [b ] [/ b] ( bez spacji )
- Emblematy dla grup wykonane w 100%
- Kod forum został poprawiony o kilka poprawek które zwiększa bezpieczeństwo.
- Nowy token w rejestracji użytkowników który może utrudni ( mam taką nadzieje ) rejestracje dla młodszych użytkowników internetu.
- InfoPanel ( pasek ruchomy pod logiem ) mała modyfikacje wyświetlająca wszelakie informacje które można zmienić z poziomu panelu administracyjnego.
Dziękuje za ocene:)