Cytat(Speedy @ 23.08.2008, 00:22:56 )

Niespecjalne. Mógłbyś temu nadać więcej życia i dodać elementy kojarzące się z profilem działalności firmy

.
Zgadzam się ze
@Speedym, stronka potrzebuje więcej życia. Jest troszkę pustawo na niej.
Cytat(wookieb)
Nie uzywaj czcionek szeryfowych.
Częściowo @wookieb ma rację, ale dobrze, że nie uzywasz czcionek szeryfowych w głównej treści. Osobiście nie przyczepiłbym się.
Według mnie:
+ przejrzystość: wszystko się wydaje być na swoim miejscu, bez większego bałaganu,
+ kolorystyka: mnie się nawet podoba, powoduje, że strona jest czytelna (nie jestem przekonany, że białe tło, które sugeruje
@wookieb byłoby lepszym rozwiązaniem, ale dopóki nie sprawdzisz, nie będziesz wiedział,
+ "szybki kontakt": fajnie rozwiązane, informacje, których często się szuka, są od razu widoczne. Zastanowiłbym się nad dodaniem numeru telefonu,
+ funkcjonalność: jest ok, użytkownik wie gdzie jest, mankamentem wydaje się być zmiana języka - po zmianie, użytkownik powinien się znaleźć w sekcji odpowiedniej dla drugiego języka, a nie być przekierowanym na stronę główną,
+ wielojęzykowość
+ kod xhtml, css: bez zbędnych znaczników, klas, elementów id, dobrze pomyślany
- brak htaccess: co prawda jest 'ala' nice-urls, ale lepiej byłoby zastosować htaccess
- jest troszkę pustawo. Główną treść bym troszkę upiększył (wrzucił w jakieś ramki)
- może warto poszukać grafika, który zrobi layout?