Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosba o pomoc - magisterka
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
mrok
Witam

Mam goraca prosbe - czy moglibyscie wypelnic ankiete znajdujaca sie pod tym adresem http://www.ebadania.pl/fce2ecdd0d595467. Nie zajmuje to wiecej niz 5 minut, jest calkowicie anonimowe. Chodzi o sprawdzenie znajomosci pewnej marki. Ankieta ma slozyć tylko do pracy magisterskiej.

Z góry dziekuje
Pozdrawiam

//edit - sluszna uwaga SHiP-a
SHiP
Ja bym zedytował twój post bo odpowiada on na pierwsze pytanie ankiety ;].

Nie wiem czy to sprytna reklama ;] ale ankiete wypełniłem. Na jaki temat piszesz magisterkę?
mrok
Cytat
Ja bym zedytował twój post bo odpowiada on na pierwsze pytanie ankiety ;]

Racja -dzieki za uwage winksmiley.jpg

Cytat
Nie wiem czy to sprytna reklama ;]

W zadnym wypadku.

Cytat
ankiete wypełniłem.

dzieki

Cytat
Na jaki temat piszesz magisterkę?

To akurat jest magisterka kolegi - narzekał ze termin ankiety się konczy (do 30 a ma mało danych) - powiedziałem, że spróbuję pomoc. Jutro zadzwonie i dowiem sie jaki jest dokładny temat to Ci podam.
Jabol
<20 a potem od razu 21-cośtam. troszkę nie wiadomo gdzie się podziać z 20. Ale wypełniłem.

Pozdrawiam
vokiel
19 - a co z pracującymi studentami winksmiley.jpg

Wypełnione, szybko poszło, proszę;)
Moli
Wypełnione, ale ankieta kiepska. Np. można zaznaczyć że sie albo pracuje albo uczy, a nie można i tego i tego.
mrok
Jeszcze raz dzieki wszystkim którzy wypełnili - zarówno tym ktorzy sie tu wpisali jak i nie.
Uwagi przekazalem odpowiedniej osobie.

Ankieta jest do 30 wiec jeszcze każdy może pomóc.

Dokładny temat pracy to "Badania na temat kapitału marki"

Pozdrawiam
Tigras
Wypełniona, takie ankiety to sama przyjemność winksmiley.jpg Nie to co "Ciao.."
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.