Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Magento] Problem z dostępem do Menadżera Rozszerzeń
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Tomplus
Witam,
Problem pare dni temu poruszyłem na forum lento.pl Polskiego oddziału społeczności Magento, ale nie doczekałem się odpowiedzi, dlatego zwracam sie z pomocą do specjalistów na forum.php.pl :)

Mam problem z dostępem do Mendżera Rozszerzeń, po kliknięciu wyświetla mi problem:

Kod
Cannot send headers; headers already sent in /serwer/app/code/core/Mage/Core/functions.php, line 216

Zainstalowałem najnowszą wersję sklepu pod localhost i działa manager, ale na serwerze głównym jest problem.

Potrzebuje ten manager. bo potrzebuje usunąć rozszerzenia zbyteczne i zainstalować inne.

Server: Active24
yankes
zajrzyj do pliku functions.php linia 216: $errorMessage .= "Compile Warning"; potem w dokumentację: http://pl.php.net/manual/pl/errorfunc.constants.php i masz błąd 128 ;] czyli na moje zmień hosting smile.gif jesli chodzi o hosting magento bardzo polecany jest dhosting - ja osobiscie uzywam do tego dedyków ovh
Tomplus
No cóż. Liczyłem że da się to jakoś rozwikłać wykorzystując obecny serwer. Chociaż odpoczątku Active24 sprawiało problemy sklepowi.
kkkonrad
Programista Magento: wykonam na zlecenie: instalacja, konfiguracja, niestandardowe moduły, bloki, szablony – kontakt: gg:1306425, e-mail: konrad1983@gmail.com
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.