Mam problem ze skryptem...dynamicznego ładowania zawartości diva ? tak to nazwe

Przy tworzeniu strony używam systemu smarty dlatego aby wyświetlić strone musze użyć $tpl->display('ajax_contact.tpl')
do zmiany diva używam tego skryptu :
http://www.ajaxlessons.com/2006/02/18/ajax...tabbed-content/
mój plik php wygląda tak :
<?php require 'libs/Smarty.class.php'; require 'includes/functions_user.php'; $tpl = new Smarty; $tpl->compile_check = true; $tpl->debugging = false; function stringForJavascript($in_string) { Return $str; } switch($_GET['id']) { case 'tab1': # formularz do kontaktu przez email $tpl->display("user_contact.tpl"); break; case 'tab2': $content = 'Formularz do kontaktu przez gg.'; break; default: $content = 'There was an error.'; break; } ?>
a plik user_contact.tpl :
{$smarty.get.a} <form method="post" action="" name="contact" class="contact"> {if isset($alert_3)} <p> <ul style="background: {if isset($alert_5)}#035101{else}#cc0000{/if}; padding: 5px 5px 3px 5px; margin-bottom: 10px; color: #fdf9ee"> </ul> </p> {/if} <br class="spacer" /> <input name="submit" class="submit" id="submit" value="wyślij" title="Wyślij" type="submit"> <input name="reset" class="reset" id="reset" value="reset" title="Od nowa" type="reset"> </form>
problem w tym, że skrypt nie chce załadować mi zawartości pliku user_contact.tpl ale tylko w IE, w firefoxie wszystko działa jak należy.
mało tego, w lewym dolnym rogu IE nie pokazuje błędów. Też wg. firebuga wszystko jest ok.
Macie może jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić ?