_Mateo
2.09.2008, 18:57:26
Witam!
Prosiłbym o konstruktywne sugestie i uwagi na temat mojego projektu na stronę domową.
Z góry dzięki za oceny i pomoc.
Pozdrawiam, Mateo.
.radex
2.09.2008, 19:09:08
Jak na moje - za dużo cieni

No i nie podoba mi się ta ikonka pod zdjęciami.
klocu
2.09.2008, 19:33:48
Jak dla mnie niewykorzystany top i stopka. Czcionka dla mnie za duża. Fakt cienie wywołują niepożądany efekt odpychania pacjenta od strony. O ile topa można zagospodarować, to stopkę wyciągnąłbym z tego prostokąta i rozciągnął na szerokość strony. Pod zdjęciami po lewej jest ten background folderu z grafikami. Ja bym mu zwiększył poziom transparentności bo mnie to się zlewa i nie tworzy takiego obrazu przyjemnego dla oka. Mimo iż tamte są wyraźniejsze to moje oko nie może wyciągnąć z tego konkretu. Do tego zwiększyłbym nagłówki, żeby user wiedział po co rozdzielasz całą stronę na 3 subelementy. W tej kompozycji brakuje mi menu na górze. Nie wiem jak mam się po tym poruszać. W stopce jest już coś - teraz pole do popisu dla Ciebie, zagospodaruj topa czymś co przyciągnie uwagę widza i nie wypuści go szybko z tej strony.
I trzeba pamiętać, że cienie wymuszają przerobienie tekstu na obrazek. Za każdym razem - przy dynamicznej treści z dynamicznymi nagłówkami to jest problematyczne.