Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [e-mail] Informacja o nowym temacie w dziale ...
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
starach
Mam wrażenie że dodaliście nową opcję na forum. Mianowicie w mejlach informujących o nowych tematach jest w tytule wymieniona nazwa działu której temat dotyczy. W sumie opcja niewielka a cieszy. smile.gif Pomoże mi to zachować porządek w poczcie bo niektóre powiadomienia zachowuje.
starach
Aha dobrze wiedzieć że tam prowadzicie tego typu dyskusje bo bym w życiu nie wpadł biggrin.gif

To w takim razie proszę o skasowanie tego tematu nie ma co śmietnika robić.
webdice
Usuwać nie ma sensu, to jest dział do prowadzenia dyskusji o forum, a w tamtym temacie to zaraz zginie.
kwiateusz
W sumie mea culpa mogłem dać jakieś oficjalne ogłoszenie o tym smile.gif
LBO
Coś jest nie tak. Maile z odpowiedziami do tematów mają tytuły w formacie mniej więcej takim:

Cytat
=?iso-8859-2?Q?Informacja=20o=20odpowiedzi=20w=20temacie:=20kolejny=20temat=20w=20stylu=20"dobrze=20rozumuj=EA?"=20(=20Forum=20PHP.pl=20)?=
kwiateusz
nie widze bledu u siebie, jaka poczta?
LBO
Gmail.

To się dzieje u mnie w kratkę. Raz dobrze, raz źle.
kwiateusz
mozliwe ze przez pl znaki, sprawdzę smile.gif
LBO
Coś w tym jest.

Teraz jak się przyjrzałem to tak jest tylko z jednym tematem: kolejny temat w stylu "dobrze rozumuję?"

Coś dziwnego - inne tematy z pl znaczkami są okay. Pomyślałem, a nóż znak zapytania? Też nie.
Może cudzysłów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.