Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Pociete logo jak wpisac to postaci kodu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
omek23
Witam mam pocięte logo na stronę i w tym logu mam menu Nasz Team , Galeria , Forum , Nasze Filmy i nie wiem teraz zabardzo jak to mam wpisac w głównym pliku mojej strony aby dobrze sie wyśmietliło .
wookieb
Chcesz dostac nominacje do "Idioty roku"? Brawo. Już ją uzyskałeś z kapitałem 9/10 punktów.

A my nie wiemy jak to wyglada to tym bardziej nie wiemy "jak to mamy wpisac w głównym pliku twojej strony aby dobrze sie wyśmietliło"

// EDIT. @webdice Nie nie mogłem. Przynajmniej chłopak dosadnie zrozumie gdzie popełnił błąd i więcej tego nie zrobi. Nie uznaje "wychowania bezstresowego"

// EDIT Tylko nie bij mamusiu... MIKE odpowiada podobnie i uważam, że robi to całkowicie stosownie. Wiec... za przeproszeniem... Odwal sie.
webdice
~wookieb jeszcze raz zobaczę głupi tekst i zarobisz. Rozumiem drugie zdanie, ale to pierwsze mogłeś sobie darować.

EDIT: Więc następnym razem ja też zastosuje wobec Ciebie wychowanie "stresowe".
WojtasSP320
Photoshop generuje pocięte obrazki wraz z gotowym html'em

Opcja Plik > Zapisz dla Web.

Może być nawet wersja 30-dniowa.
MWL
tak, ale robi to tak że żal tongue.gif
WojtasSP320
Myślę, że koledze wystarczy...
omek23
to juz zrobiłem pociłem w PH ale mi chodzi oto jak to teraz wkleic w functions.inc w J.PORTALU co tam wpisac zeby okazowało sie to na stronie cudowałem ale mi nie wychodzi
ayeo
Polecam przeczytać jakikolwiek kurs. Wydaje mi się, że średnio rozumiesz o czym piszesz. Ja zresztą też nie wiem o czym bo Twoje wypowiedzi są tak nieskładne i zawierają tyle błędów, że szkoda gadać. Zresztą jak Ty nie miałeś czasu, żeby napisać normalnego posta to ja też nie będę tracił swojego na odszyfrowywanie tych wypocin.
WojtasSP320
1. Pociąłem
2. Skrót od Photoshop to PS
3. https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/3052
4. Jakbyś pociął jak trzeba (czyli tak jak mówiłem, to byś użył opcji generowania kodu HTML)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.