omek23
1.10.2008, 08:26:14
Witam mam pocięte logo na stronę i w tym logu mam menu Nasz Team , Galeria , Forum , Nasze Filmy i nie wiem teraz zabardzo jak to mam wpisac w głównym pliku mojej strony aby dobrze sie wyśmietliło .
wookieb
1.10.2008, 08:32:10
Chcesz dostac nominacje do "Idioty roku"? Brawo. Już ją uzyskałeś z kapitałem 9/10 punktów.
A my nie wiemy jak to wyglada to tym bardziej nie wiemy "jak to mamy wpisac w głównym pliku twojej strony aby dobrze sie wyśmietliło"
// EDIT. @webdice Nie nie mogłem. Przynajmniej chłopak dosadnie zrozumie gdzie popełnił błąd i więcej tego nie zrobi. Nie uznaje "wychowania bezstresowego"
// EDIT Tylko nie bij mamusiu... MIKE odpowiada podobnie i uważam, że robi to całkowicie stosownie. Wiec... za przeproszeniem... Odwal sie.
webdice
1.10.2008, 08:46:49
~wookieb jeszcze raz zobaczę głupi tekst i zarobisz. Rozumiem drugie zdanie, ale to pierwsze mogłeś sobie darować.
EDIT: Więc następnym razem ja też zastosuje wobec Ciebie wychowanie "stresowe".
WojtasSP320
1.10.2008, 11:17:54
Photoshop generuje pocięte obrazki wraz z gotowym html'em
Opcja Plik > Zapisz dla Web.
Może być nawet wersja 30-dniowa.
tak, ale robi to tak że żal
WojtasSP320
1.10.2008, 12:21:37
Myślę, że koledze wystarczy...
omek23
1.10.2008, 15:47:55
to juz zrobiłem pociłem w PH ale mi chodzi oto jak to teraz wkleic w functions.inc w J.PORTALU co tam wpisac zeby okazowało sie to na stronie cudowałem ale mi nie wychodzi
Polecam przeczytać jakikolwiek kurs. Wydaje mi się, że średnio rozumiesz o czym piszesz. Ja zresztą też nie wiem o czym bo Twoje wypowiedzi są tak nieskładne i zawierają tyle błędów, że szkoda gadać. Zresztą jak Ty nie miałeś czasu, żeby napisać normalnego posta to ja też nie będę tracił swojego na odszyfrowywanie tych wypocin.
WojtasSP320
1.10.2008, 21:06:06
1. Pociąłem
2. Skrót od Photoshop to PS
3.
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/30524. Jakbyś pociął jak trzeba (czyli tak jak mówiłem, to byś użył opcji generowania kodu HTML)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.