Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kwasniewska na prezydenta
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Krzychur
Jestem ciekawy co myslicie o tym zeby dac Kwasniewska na prezydenta. Wszyscy w telewizji mowia ze to bardzo ciekawa propozycja. A tak szczeze to czy pani K zna sie wogule w tym fachu czy chca pania K miec na prezydenta bo jej maz byl prezydentem?

Cytujac kolege mojego ojca:
Cytat
Kolejny Kwach na prezydenta

Tak szczeze to co Kwasniewski zrobil dobrego dla Polski ze tak chca zrobic DYNASTIE K.

Na takie stanowisko sie nie bierze osoby ,,bo ma ładną buzie"...
Indianin
Cytat
A tak szczeze to czy pani K zna sie wogule w tym fachu
Pan K też sią nie zna i jakoś nikomu to nie przeszkadza .
Krzychur
Cytat
Cytat
A tak szczeze to czy pani K zna sie wogule w tym fachu
Pan K też sią nie zna i jakoś nikomu to nie przeszkadza .

Ale pan K. jest pierwszy w dynastii K
Zepco
To, że jej mąż teraz piastuje stanowisko prezydenta, to nawet lepiej, bo ma wgląd do tego co się dzieje.
Poza tym prezydent i tak niewiele może wnieść, jeśli wszystko będzie psuł pop.... rząd, który już dawno powinien się rozwiązać, a na miejsce tych dziadków, których twarze od ponad 10 lat się nie zieniają, dać młodszych, ambitnych ludzi.
Wracając do kandydatury p. Kwaśniewskiej, w chwili obecnej jest to jedna z niewielu osób, która przychodzi mi do głowy, która nadaje się na to stanowisko.
Krzychur
Cytat
...a na miejsce tych dziadków, których twarze od ponad 10 lat się nie zieniają, dać młodszych, ambitnych ludzi.
...

Jak to powiedział ten pan co nadaje z RMF FM i teraz się tłumaczy że obraził premiera??
Cytat
Dzisiaj włączam telewizor i nie widzę tam gęby Millera
Indianin
Cytat
Dzisiaj włączam telewizor i nie widzę tam gęby Millera
To chyba oglądał jakiś kanał z Afganistanu .
spenalzo
Cytat
Lepiej być zerem niż Leszkiem Millerem.
Krzychur
Dorba nie przesadzajmy...
hamlecik
Kwasniewska nie nadaje sie na prezydenta, nie ma "obejscia" z polityka. Umie tylko sie usmiechac i pomagac chorym dzieciom. Polsce jest potrzebny twardy prezydent ale przede wszystkim bezpartyjny. Miller ma zadatki na dobrego premiera ale niestety... ugina sie pod SLD i nie potrafi przeprowadzic sprawnych reform.
Wracajac do Kwasniewskiej to przeciez wiadomo, ze jak by ja wybrano to by byla kierowana przez meza i jego "przyjaciol". Tak wiec w chwili obecnej nie ma za bardzo kandydata na prezydenta.
Mogl by "ujsc w tloku" Rokita no ale on do konca tez nie jest taki wspanialy a pozatym spoleczenstwo go nie wybierze bo jest za glupie i woli glosowac na tego idiote z PGR'ow, niejakiego Andrzeja.

Pozdrawiam
menic
W koncu Rokita został człowiekiem roku wg chyba Polityki winksmiley.jpg
Krzychur
Wedłóg mnie Rokita jest wspaniały:
Cytat
(Rokita mówi do SLD) A czy wy naprawdę zasłuzyliście na te trzynastki?questionmark.gif

*trzynastka - płaca pod koniec roku jakby za 13 miesiac poniewaz dany polityk sie bardzo meczyl
Seth
Demagogia.

A powiedzmi jakie ustawy zglaszal ostatnio Rokita ?
Co poza zadawaniem pytan w komisji sledczej zrobil ?
Co z jego inicjatywy pomoglo panstwu ?
Krzychur
Źle sie zrozumieliśmy... Ujmę to tak:
MOżna powiedzieć, że to ktoś z tych lepszych z rządu. Porównajcie go z sld czy samoobronąquestionmark.gif? Czy on lata po pociągach tawarowych i tam wysypuje zboże? Czy lata i blokuje drogi? Czy mówi że mafia pruszkowska zniszczyla WTC? Czy on mówił że zrobi coś z bezrobociem, a tak naprawdę wcale śie ono nie pomniejszyło?questionmark.gif Czy on pokazuje(zywałby) swoje since specjalnie dla kamery żeby widzieli jak on cierpi jak się mu zepsół śmigłowiec? Czy jak zepsóbły mu się śmigłowiec to powiedział by że wszystko co robił do tej pory musi robić lepiej (lepiej siedzieć na tyłku i udawać że się coś robi)? Ale przemówienie...
cichy
Rokita może i by sie nadawał na prezydenta ale jest jedno ale...
Jak na mój gust On nie startuje bo prezydent w polsce nie ma praktycznie żadnej władzy. (w sumie jakąś ma ale niewielką tongue.gif )
Prędzej widziałbym Pana R. na stanowisku premiera.

Pozdro
Seth
Cytat
MOżna powiedzieć, że to ktoś z tych lepszych z rządu....

No dobrze... ale poza tym, ze podales czego nie robi nadal nie napsiales mi za co poza wizerunkeim medialnym jest taki "boski" ?
Krzychur
Boski nie jest ale nie wiem jak to nazwac... Po prostu jego zachowanie w porownaniu ww grup za to samo mowi... A pozatym ma fajne okulary...
gulldarek
Prawde mowiac to dla mnie SLD i tak jest lepsze niz dawny AWS i UW czyli dzisiejsza PO. Ostatnio stalem na przystanku i przegladalem naglowki gazet w kiosku. Wygladaly mniej wiecej tak:

- Czy poslowie PO sprzedali ustawe?
- Afery Mostowej ciag dalszy
- Czy XXX. XXX (PO) wzial lapowke ?

itd. itp.

I teraz sie pytam: czemu media TEGO nie naglasniaja, tylko np. "Afere Jednorekich bandytow" w ktorej nie ma zadnych dowodow przeciwko SLD?

Ps. Zastrzegam, ze nie darze SLD sympatia bo to tacy sami "zlodzieje" jak i poprzednie rzady, ale uwazam, ze PO jest gorsza...

EDIT: Zapomnialem napisac, ze posla Ziobro wrecz nie trawie. Uwazam go za cwaniaczka.
Indianin
Czyli : wybierajmy mniejsze zło .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.