Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ocena wyglądu]e-cart Moja internetowa wizytówka
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
MWL
Proszę o ocenę estetyczności mojej wizytówki. Jak na razie jest ona tylko w jednym języku i nie zaimplementowano w niej efektów rodem z jQuery tongue.gif link http://creafuture.com/mwl/
kazag
Nie chciałbym pouczać zawodowca, ale...to jeest sama tresc?
MWL
spokojnie, miałem napisać coś w deseń lorem ipsum. Pytam się o dobór kolorów itp.
phpion
Nie za mało tego do oceny? Ale jeżeli już chcesz ocenę to nie podoba mi się. Po prostu.

PS:
Cytat
Obecnie zajmuję się programowaniem obiektowym w PHP na stanowisku głównego programisty PHP w CreaWeb.

Idę o zakład, że to całe CreaWeb to ty... główny programista, hehehe.
MWL
ok, więcej ocen grafiki proszę...

PS. nie ja tylko ja i moi koledzy tongue.gif

a coś napisać trzeba....
phpion
Grafiki? Czy czego: narożników, twojej fotki czy ikonek flag + listu? Jakoś więcej elementów graficznych tutaj nie widzę.
MWL
lubisz się czepiać?
ale ok, fotka do poprawy.
chodzi mi o kolorystykę i rozmieszczenie tego

chciałem zrobić sobie coś sam, nie jestem grafikiem itd. więc dlatego to może i nie jest za ładne...
wydaje mi się też że główne przywary należą do tego tekstu. Nie wiedziałem co napisać to napisałem cokolwiek...
kazag
Tekst wychodzi poza grafikę (na dole, jest dłuższy) [FF3 i GCH], bo pewnie tło się nie rozciąga, tylko ma ustaloną wysokosc?
MWL
nie, tło jest bezczelnym obrazkiem tongue.gif
jaką masz rozdziałkę?
z reszt nie ważne... widzę ze to jest co najmniej słabe według was, więc jak zrobię jeszcze raz to wrócę..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.