Proszę o ocenę estetyczności mojej wizytówki. Jak na razie jest ona tylko w jednym języku i nie zaimplementowano w niej efektów rodem z jQuery

link
http://creafuture.com/mwl/
kazag
6.10.2008, 17:08:14
Nie chciałbym pouczać zawodowca, ale...to jeest sama tresc?
spokojnie, miałem napisać coś w deseń lorem ipsum. Pytam się o dobór kolorów itp.
phpion
6.10.2008, 17:09:49
Nie za mało tego do oceny? Ale jeżeli już chcesz ocenę to nie podoba mi się. Po prostu.
PS:
Cytat
Obecnie zajmuję się programowaniem obiektowym w PHP na stanowisku głównego programisty PHP w CreaWeb.
Idę o zakład, że to całe CreaWeb to ty... główny programista, hehehe.
ok, więcej ocen grafiki proszę...
PS. nie ja tylko ja i moi koledzy

a coś napisać trzeba....
phpion
6.10.2008, 17:12:41
Grafiki? Czy czego: narożników, twojej fotki czy ikonek flag + listu? Jakoś więcej elementów graficznych tutaj nie widzę.
lubisz się czepiać?
ale ok, fotka do poprawy.
chodzi mi o kolorystykę i rozmieszczenie tego
chciałem zrobić sobie coś sam, nie jestem grafikiem itd. więc dlatego to może i nie jest za ładne...
wydaje mi się też że główne przywary należą do tego tekstu. Nie wiedziałem co napisać to napisałem cokolwiek...
kazag
6.10.2008, 18:03:07
Tekst wychodzi poza grafikę (na dole, jest dłuższy) [FF3 i GCH], bo pewnie tło się nie rozciąga, tylko ma ustaloną wysokosc?
nie, tło jest bezczelnym obrazkiem

jaką masz rozdziałkę?
z reszt nie ważne... widzę ze to jest co najmniej słabe według was, więc jak zrobię jeszcze raz to wrócę..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.