Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] upload plikow na na serwer
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
icetab
Chlopaki jak uplodowac plik rar na serwer 2shared.com przez funkcje w php chce zrobic tak ze w skrypcie wpisuje nazwe pliku do uplodu np

plik.rar zapisuje wchodze w index.php i klikam ok a on uploduje z mojego serwera na 2shared.com ten kto pomoze nagroda na pw
Maxik
Zapoznaj się z biblioteką cURL.
icetab
kolego znam biblioteke curl po trochu ale nie moge sobie wyobrazic jaka funkcja posluzy za upload na drugi serwer hmm

//nagrody czekaja dosc interesujace
Cysiaczek
To ja Ci coś dziś powiem. Od kilku dni widzę Twoją aktywność i z początku śmieszyło mnie odrobinkę, jak oferowałeś dostęp do płatnych bramek SMS w ramach nagrody za pomoc. Wydało mi się to nieco sympatyczne i nie dostałeś kolejnych ostrzeżeń za crossposting (a był). Dziś przestaje mnie to bawić, bo uświadomiłeś mi, że w ogóle przez to nie myślisz. Oczekujesz gotowców. To jest forum dla programistów, a programista to taki człowiek, któremu powinna wystarczyć wskazówka, naprowadzenie na problem czy pseudokod. Czego więc oczekujesz po tym temacie?

Znów piszesz o nagrodzie, a dlaczego ~nevt nie dostał? http://forum.php.pl/index.php?showtopic=105104
To jakieś oszustwo? Ktoś w ogóle dostał?

Pozdrawiam
Maxik
Po raz kolejny ignorancko odpowiadasz. Chamstwa nie lubię, więc po prostu przestanę odpowiadać na twoje posty. Robisz nam łaskę? Nie, to my z dobrego serca pomagamy.

Cysiaczek: proponuję w takim razie przenosić tematy użytkownika icetab na giełdę ofert, skoro za gotowca proponuje zapłatę.
icetab
oooo jeju biedne urażone dzieci pffffff
batman
@icetab
Takie odzywki do kolegów pod klatką możesz stosować.
Dostajesz warna i moderkę na tydzień.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.