Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Link zwrotny
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
bolek12
Witam,

Od razu napisze, że php to dla mnie czarna magia smile.gif. Proszę was o pomoc w pewnym problemie, otóż mam skrypt, który się zwie File Upload Manager v1.3. wszystko działa tak jak należy nawet, spolszczyłem sobie skrypt (nic trudnego). Niestety ten skrypt nie zwraca linków, np: Dodaje plik o nazwie test.rar, pokazuje mi się strona, że dodano dodano plik prawidłowo, a poniżej podaje mi link przez, który mogę sobie ściągnąć ten plik. Jeszcze chciałbym o dodanie formatów plików, które można dodawać ".sma, .amxx, .php". Wiem, że są takie osoby, które potrafią edytować taki skrypt i jeżeli chcą i mają czas to proszę was o pomoc.

Do czego mi to potrzebne?

Prowadzę forum, które ma tylko 300 MB miejsca, a to nie jest dużo i jak zaczne dodawać pliki w załącznikach to ta wielkości szybko się zmniejszy :/. Poniżej podaje plik index.php

Adres strony: zalaczniki.unl.pl
Plik:
http://zalaczniki.unl.pl/index.php?act=dl&file=dXBsb2FkLnJhcg==

Proszę o pomoc. Pozdrawiam
memory
Kod
$file_ext_allow = array("gif","jpg","jpeg","png","txt","nfo","doc","rtf","htm","dmg","zip","rar","gz","exe", ".amxx", ".sma");

$file_ext_allow - wybierasz ktore mozna ladowac pliki, w index masz link zwrotny

index.php
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.