Mam formularz z checkbox-ami.Jest to lista grup.
oraz funkcja:
<script type="text/javascript"> // pierwsza część kodu var ObiektXMLHttp = false; var ObiektXMLHttp = false; if (window.XMLHttpRequest){ ObiektXMLHttp = new XMLHttpRequest(); }else if(window.ActiveXObject){ ObiektXMLHttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); } // druga część kodu function getData(zrodlo, cel) { if(ObiektXMLHttp) { var cel = document.getElementById(cel); ObiektXMLHttp.open("GET", "baza.php?grupa="+zrodlo); ObiektXMLHttp.onreadystatechange = function() { if (ObiektXMLHttp.readyState == 4) { cel.innerHTML = ObiektXMLHttp.responseText; } } // trzecia część kodu ObiektXMLHttp.send(null); } } </script>
która wywołuje skrypt baza.php:
<?php include("funkcje.php"); $grupa = $_GET['grupa']; $sql = sql("select * from users where grupa=$grupa"); } ?>
wyswietlane jest to do diva:lista_userow.
Problem jest tego typu że wyświetla się się tylko z jednej tabelki którą zaznaczę w danym momencie. A chciałbym żeby np. po zaznaczeniu 1 i 3 checboxa wyświetliło userów z 1 a pod spodem z 3 grupy
Jakiś pomysł

pozdrawiam
Witam.Rozwiązanie już znalazłem. Ale mam inny problem.
ObiektXMLHttp.onreadystatechange = function() { if (ObiektXMLHttp.readyState == 4) { cel.innerHTML = ObiektXMLHttp.responseText; } }
co zrobić żeby pojawił się div ktory ma display:none a w ktorym wyświetlana jest zawartość bazy czyli zmienna cel.
Jak dodam document.getElementById(cel).style.display = "block"; to się nić nie dzieje.