Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rangi
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
hyper
Wprowadziłem rangi na forum (nazwa i próg postów):
:arrow: php Spec - 100
:arrow: php Pro - 200
:arrow: php Expert - 300
:arrow: php Guru - 400
FiDO
Nie zebym mial cos przeciwko, ale ilosc postow nie odzwierciedla przeciez stopnia zaawansowania danego usera.
Mac
Cytat
Nie zebym mial cos przeciwko, ale ilosc postow nie odzwierciedla przeciez stopnia zaawansowania danego usera.

Ale to nie chodzi o to ile ma się na liczniku wysłanych wiadomości tylko o to, że rangi są fajne, chociaż częściowo masz racje smile.gif
FiDO
Cytat
Ale to nie chodzi o to ile ma się na liczniku wysłanych wiadomości tylko o to, że rangi są fajne, chociaż częściowo masz racje smile.gif

Jak to czesciowo? winksmiley.jpg
Nie chodzi o to, ze jestem przeciw rangom, ale zeby one nie brzmialy tak jak teraz, czyli zeby nie laczyly ilosci postow z zaawansowaniem.
itsme
odpisalem juz na ten post ale Z.E. postanowil sprawdzic czy komp moze jednak funkcjonowac bez pradu sad.gif

Nominacje mozna zmienic na np:
- mini[postownik]
- [postownik]
- BiG[postownik]
- Super[postownik]
:!: :?: :idea:
Jednoczesnie sadze, ze winnien pojawic sie podzial ze wzgledu na jakosc posiadanej wiedzy objawiajacej sie w jakosci pozostawianych postow i tu do roboty moga sie zabrac MODERATORZY, ktorzy nadawali by "odznaczenia" - i wtedy nazwa tych odznaczen moze byc taka jaka nadal Hyper smile.gif
Co wy na to questionmark.gif?

Pozdrawiam
Anarion
Rangi moglby nadawac moderator lub admin wg swego uznania
wool
A czemu, jaśli można zapytać, ma to służyć :?: Poprawa layout-u :wink: :?:
Seth
A jak ktos ma powyzej 500-set moze nazywac sie panem wszechswiata winksmiley.jpg Wg. mnie te rangi to chybiony pomysl... no ale coz admin ma zawsze racje winksmiley.jpg
hyper
Widzę, że sami rozwiązujecie moje wątpliwości. Podczas tworzenia rang
wpisałem nawet "Forum's php Expert" itd smile.gif

Rzeczywiście lepiej będzie zmienić nazwy rang na coś nie związanego z
poziomem zaawansowania w php.
Mac
Cytat

Jasne, ale niech jakieś rangi będą :!:
Np.
20 - "Czasem tu zagląda!"
50 - "Lubi pogadać!"
100 - "Gaduła!"
200 - "Dużo gada!"
300 - "Post Master!"
400 - "Post Guru :!: "
500 - "WOW :!: :!: :!: "

Oczywiście te rangi są nazwane tak tylko na przykład, nie muszą być takie użyte na forum smile.gif
itsme
Cytat
Cytat

Jasne, ale niech jakieś rangi będą :!:
Np.
20 - "Czasem tu zagląda!"
50 - "Lubi pogadać!"
100 - "Gaduła!"
200 - "Dużo gada!"
300 - "Post Master!"
400 - "Post Guru :!: "
500 - "WOW :!: :!: :!: "

Oczywiście te rangi są nazwane tak tylko na przykład, nie muszą być takie użyte na forum smile.gif

jestem ZA
GeoS
A po co zasmiecac i serwer i lacza zbytecznymi bajerami :?:

Przeciez nie ma z tego zadnej wymiernej korzysci :!:
castor
Cytat
A po co zasmiecac i serwer i lacza zbytecznymi bajerami :?:

Przeciez nie ma z tego zadnej wymiernej korzysci :!:

Ooooo :!: Wlasnie :!: :wink:
zombie
Cytat
Wprowadziłem rangi na forum (nazwa i próg postów):
:arrow: php Spec - 100
:arrow: php Pro - 200
:arrow: php Expert - 300
:arrow: php Guru - 400

:arrow: php Łachmyta < 100 (można się z niego bezkarnie nabijać) biggrin.gif

W tej sytuacji dobrze bedzie pisac chocby 'popieram', albo 'etam...', zeby tylko licznik podskoczyl, nie? Wtedy milosciwie panujacy Admin nie wyrobi z kasa na baze. smile.gif
castor
Cytat

W tej sytuacji dobrze bedzie pisac chocby 'popieram', albo 'etam...', zeby tylko licznik podskoczyl, nie? Wtedy milosciwie panujacy Admin nie wyrobi z kasa na baze. smile.gif

przsadzasz!!!

kazdy kiedys zaczynal ...a ty sie tak nie gneb i nie doluj bo ci na dobre to nie wyjdzie !!

Olej te posty ich ilos i rangi!!! ze ktos ma ich wiele na koncie nie znaczy ze jest madrzejszy.

Jest tu wiele ludzi ktorzy maja ich bardzo malo a ich wiedza na temat php czy WWW jest ogromna.
ramze
Nie popieram rang. Rangi sprawiają, że na forach pojawia się mnustwo bezsensownych postów. Nie popieram ale jeżeli już to mam to w nosie czy rangi będą czy nie ważne jest dla mnie żeby na forum śmietnika nie było. Tyle mam do powiedzenia na ten temat.
zombie
Cytat
przsadzasz!!!

kazdy kiedys zaczynal ...a ty sie tak nie gneb i nie doluj bo ci na dobre to nie wyjdzie !!

Olej te posty ich ilos i rangi!!! ze ktos ma ich wiele na koncie nie znaczy ze jest madrzejszy.

Jest tu wiele ludzi ktorzy maja ich bardzo malo a ich wiedza na temat php czy WWW jest ogromna.

Dlatego rangi sa bez sensu, ale moze i masz racje. Przewrazliwiony troche jestem. Moze dlatego, ze jak zaczynalem uczyc sie php, to nikomu nie chcialo sie pomagac w pierdolach i zalapalem zle wrazenie, ale mniejsza.
kurtz
Cytat
Nie popieram rang. Rangi sprawiają, że na forach pojawia się mnustwo bezsensownych postów. Nie popieram ale jeżeli już to mam to w nosie czy rangi będą czy nie ważne jest dla mnie żeby na forum śmietnika nie było. Tyle mam do powiedzenia na ten temat.

+1
pelna zgoda.
Mac
Cytat
Cytat

przsadzasz!!!

Zgadzam się z tym, pogadać sobie na forum to fajna sprawa, ale nie na ilość tylko na jakość czyli, żeby rozmowy "były potrzebne" np., żeby na forum były odpowiedzi na zadawane pytania, a nie posty w stylu: "hmm......", "ciekawe", "nie wiem", "ale głupie pytanie" itd. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.