Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Propozycja] Nowe działy
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
suchy1
Witam,

może nikt się ze mną nie zgodzi ale co mi szkodzi. Forum traktuje jak bazę wiedzy. Dlatego chciałbym aby powstały nowe wątki np. grafika, pozycjonowanie, hosting, kolokacja serwerów. Większość pewnie powie po co? Skoro jest to forum o PHP. Trudno jednak jest znaleźć ludzi którzy chętnie podzielą się swoją wiedzą (jak na tym forum) a na pewno większość użytkowników interesuje się czymś więcej niż tylko PHP. Wszystkich zainteresowanych proszę o wypowiedzenie się cool.gif
skowron-line
Cytat(suchy1 @ 25.11.2008, 16:01:36 ) *
większość użytkowników interesuje się czymś więcej niż tylko PHP.

Ja się interesuje sportem
kwiateusz
po pierwsze nie ten dział
po drugie
Cytat(skowron-line @ 25.11.2008, 16:13:26 ) *
Ja się interesuje sportem

A ja słuchaniem muzyki smile.gif
webdice
Cytat(suchy1 @ 25.11.2008, 16:01:36 ) *
(...) Większość pewnie powie po co? Skoro jest to forum o PHP. (...)

Nie jest to forum tylko o PHP, jest to forum o programowaniu, a działy które Ty zaproponowałeś nie pasują. Istnieją bardzo dobre serwisy/fora które traktują o tym co wymieniłeś powyżej.
kwiateusz
a propos hosting i kolokacje można bez problemu zmieścic w serwerach www, co z tematem hostingu już się stało
bim2
Ja lubie MMnsy, więc proszę Administrację o założenie stsowonego działu. smile.gif

jedyne jakiego działy brakuje to "Trudniejsze pytania i odpowiedzi". Chodzi o rózne porady, pomocy które często lądują na hydeparku. Nie mówię o np. wyboru roweru, linuxa czy czegoś, ale porada prawna, algorytm, jak rozwiązać jakiś problem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.