ShadowD
30.11.2008, 23:03:27
A więc część osób sprytnie zauważyła iż wpisując w pole "skąd" w ustawieniach konta można zejść do nowej linii i w niej dodać np swoje gadu-gadu i z tym wiąże się moje pytanie o ile podanie w tym miejscu gg nie jest jakiś przestępstwem to czy dodam swoją domową stronkę www nie będzie uważane za reklamę i nie dostanę ostrzeżenia??
kwiateusz
30.11.2008, 23:07:14
dostaniesz, pole skąd służy jednemu celow jaki okresla jego nazwa, podanie nr komunikatora, jeszcze ujdzie bo może ktos chce komus ułatwić kontakt etc natomiast adres strony nie dosc że zapewne rozjechałby kolumne kontaktu to jeszcze jest natarczywa reklamą której nie tolerujemy
ShadowD
1.12.2008, 01:13:48
Nie adres jest krótki więc nic by się nie rozjechało, ale ok dzięki za odp...
Btw Czy mogę nadrukować sobie logo php.pl na koszulce jak ktoś przy okazji natarczywej reklamy mógł by odpowiedzieć??
kwiateusz
1.12.2008, 07:26:55
ja nie widze przeciwskazań, jednak nie ja je rysowałem więc lepiej jakby zarzad się wypowiedział
Jeśli do prywatnego użytku i w formie nie sugerującej, że php.pl popiera/wspiera Twoją komercyjną działalność - nie mamy nic przeciwko.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.