Mam do zrealizowania projekt strony biura nieruchomości ... Teraz pytanie, czy jakiś CMS byłby dobry ...
Czekam na odp.
baranek77
2.01.2009, 12:44:07
pewnie wiekszosc zalezy czy to strona wizytowkowa czy ma byc cos tam wiecej z funkcjonalnosci.Ja polecilbym Drupala
DREEMus
4.01.2009, 17:21:32
Kiedyś miałem z Nim stycznośc, ale nie wiem, czy oferty biura nieruchomości będą tutaj dobrze działały ... Myśle nad e-Commerce ... zrobić to w sposób produktów
Żadne CMS, robie ją od podstaw
Sl0wik
12.02.2009, 04:07:16
Szczerze polecam pisanie od nowa własnego systemu. Zazwyczaj klienci chcą dość dużo indywidualnych zastosowań z którymi możesz mieć problem stosując gotowca.
HotProperty (Joomla) jest podobno całkiem niezły jeżeli chodzi o CMS'y real estate.
DREEMus
12.02.2009, 04:55:10
dzięki Sl0wik właśnie kończę pisanie własnego systemu pod biuro ... Pozdrawiam
Ruda Grażyna
13.02.2009, 17:39:24
Ja takze jestem zwolennikiem pisania od podstaw , chyba ze klient jasno okresli zakres "fajerwerkow" - wowczas zabieraj sie za Drupal*a.
powodzonka
konys
19.02.2009, 14:43:22
Swego czasu mialem drobny wklad w portal nieruchomosci oparty na Drupalu i odnosze wrazenie, ze poszlo szybciej niz gdybysmy mieli stawiac wszystko od zera. Poza tym oczekiwania klienta zmienialy sie raczej czesto (do kilku razy na dzien) ale jakos Drupal temu podolal. Z drugiej strony tworzenie wlasnego rozwiazania z pewnoscia daje wiecej satysfakcji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.