Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki CMS do biura nieruchomości?
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
DREEMus
Mam do zrealizowania projekt strony biura nieruchomości ...
Teraz pytanie, czy jakiś CMS byłby dobry ...

Czekam na odp. smile.gif
baranek77
pewnie wiekszosc zalezy czy to strona wizytowkowa czy ma byc cos tam wiecej z funkcjonalnosci.Ja polecilbym Drupala
DREEMus
Kiedyś miałem z Nim stycznośc, ale nie wiem, czy oferty biura nieruchomości będą tutaj dobrze działały ...
Myśle nad e-Commerce ... zrobić to w sposób produktów winksmiley.jpg

Żadne CMS, robie ją od podstaw smile.gif
Sl0wik
Szczerze polecam pisanie od nowa własnego systemu. Zazwyczaj klienci chcą dość dużo indywidualnych zastosowań z którymi możesz mieć problem stosując gotowca.

HotProperty (Joomla) jest podobno całkiem niezły jeżeli chodzi o CMS'y real estate.
DREEMus
dzięki Sl0wik właśnie kończę pisanie własnego systemu pod biuro ...
Pozdrawiam smile.gif
Ruda Grażyna
Ja takze jestem zwolennikiem pisania od podstaw guitar.gif , chyba ze klient jasno okresli zakres "fajerwerkow" - wowczas zabieraj sie za Drupal*a.

powodzonka smile.gif
konys
Swego czasu mialem drobny wklad w portal nieruchomosci oparty na Drupalu i odnosze wrazenie, ze poszlo szybciej niz gdybysmy mieli stawiac wszystko od zera. Poza tym oczekiwania klienta zmienialy sie raczej czesto (do kilku razy na dzien) ale jakos Drupal temu podolal.
Z drugiej strony tworzenie wlasnego rozwiazania z pewnoscia daje wiecej satysfakcji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.