Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlecę wykonanie strony www
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
MR240760
Witam

Mówiąc najkrócej strona ma służyć do promowania nieruchomości, hoteli,spa golfa.. które znajdują się w Hiszpanii i w Polsce na rynku- norweskim, szwedzkim ,fińskim i rosyjskim.

Wszystkie dane wprowadzać będę ja.Jestem otwarty na każdą propozycję i szatę graficzną(mam opracowane koncepcje graficzne)

Strona musi posiadać>

1.domeneo rozszerzeniu .com bez rozszerzenia pl

2. licznik odwiedzin

3.każda oferta miała swój numer

4.była wyszukiwarka

5.miała miń.trzy adresy e-mail

Pozdrawiam
Lejto
może Pan szerzej to opisać? co ma być na stronie głównej, ile podstron, trochę więcej informacji by się przydało
h3studio
H3 Studio to oddział zajmujący się projektowaniem graficznym na potrzeby druku i internetu, pisaniem aplikacji sieciowych i programowaniem baz danych, multimediami i reklamą.
Możemy wykonać dla Pana/i strone za nie duże pieniądze szybko, tanio i solidnie satysfakcja gwarantowana.
Pozdrawiam

Kontakt : gadu-gadu 1146937
poczta: factoryofsound@o2.pl

Czy oferta jest nadal aktualna ?
Wykrywacz
Zanim da się pan naciągnąć proponuje:
Zastanowić się nad gotowym rozwiązaniem jak np. Joomla,Drupal
http://www.joomla.pl/
http://www.drupal.pl/
Adres i mail to w zasadzie jedno, drugie to serwer:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=47927

Aby to zrobić potrzebne jest panu dostosowanie szablonu np. Joomli, Drupala

Zanim wyda pan pieniądze na byle co proponuje najpierw przejrzeć podane przeze mnie linki.
darecki
Wykrywacz co masz na myśli pisząc "Zanim wyda pan pieniądze na byle co ..." ? Profesjonalne usługi firm lub osób pracujących na zlecenie ?

Wiem że są osoby na rynku które świadczą usługi na różnych poziomach jednak Twoje podejście wydaj mi się śmieszne. Można je porównać do: nie wstawię samochodu do mechanika ponieważ mnie naciągnie, kupię sobie książkę z serii "Zrób to sam" i sam będę dłubał przy silniku nie mając o tym pojęcia.

Jeżeli osoba prywatna lub firma szuka firmy która stworzy stronę na średnim lub wysokim poziomie to Twoje linki polecające są według mnie błędną radą, lepiej nawiązać współprace z kimś kto zna się na tworzeniu stron i jest w tym profesjonalistą.

P.S. Przepraszam administrację za nawiązanie dyskusji w tym dziale forum ale takie wypowiedzi po prostu mnie powalają. Rozumiem że każdy ma prawo do wypowiedzi, ale niech będą one z sensem.
Wykrywacz
Aleś puścił profesjonalisto ;P

Cytat
Jeżeli osoba prywatna lub firma szuka firmy która stworzy stronę na średnim lub wysokim poziomie to Twoje linki polecające są według mnie błędną radą, lepiej nawiązać współprace z kimś kto zna się na tworzeniu stron i jest w tym profesjonalistą.

Wskaż mi proszę lepiej suportowane rozwiązania niż te przeze mnie proponowane. Mam rozumieć że u "ciebie" więcej programistów pracuje nad rozwojem niż przy Joomli/Drupalu?

Zlecający w tym topicu, nie potrzebuje dedyka potrzebuje mało rozbudowanego cms'a do którego przeze mnie podane aż 10x nadto się nadają.
A jak byś się skupił to może udało by ci się zrozumieć że proponowałem aby zlecić dostosowanie w/w.

Cytat
lepiej nawiązać współprace z kimś kto zna się na tworzeniu stron i jest w tym profesjonalistą.

Rozumiem że to twój sposób naciągania ludzi? Wciskanie im ciemnoty? I właśnie dla tego wstawiłem te linki...

Nie żeby sam dłubał w joomli, a po to aby mu pseudo "mechanik" nie wciskał ciemnoty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.