Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][MYSQL] Dziwne błedy
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Riven
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_76101b5caa907aa29e1d654d0458a3be, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /index.php on line 2
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /index.php:2) in /index.php on line 2
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /index.php:2) in /index.php on line 2

Po zainstalowaniu pewnego skryptu w celach testowych wyskakują mi następujące błędy. Mam pytanie co to może znaczyć? W dodatku nie wyświetla mi tokenów przy rejestracji. Strona -> www.bux.atraktiko.pl
erix
BYŁO!

Masz problem z zapisywaniem/odczytywaniem danych sesji; kolejne błędy są wynikiem pierwszego. Poszukaj na forum, było dosłownie dziesiątki, o ile nie setki razy.
Riven
Hmm mógłbym prosić o link do konkretnego tematu z forum jak naprawić ten błąd? Jestem dość słabo zaawansowany w mysql...
Tajgeer
MySQL akurat tutaj nie ma nic do rzeczy.
Riven
Co nie zmienia faktu, że nie wiem co z tym zrobić...
xeveot
google
Riven
Dzięki bardzo xeveot, w sumie moje zaniedbanie z tym guglem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.