Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML?]home.pl dziwne opoznienie?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
zaaap
Witam, wykupilem miejsce na home.pl
No i wiadomo podstawowy index.html z "under contruction" lezy na serwie. Wrzucilem kilka plikow, ok działa (stan A - nie dzialajace linki, ogolny zarys strony). Nastepnie wrzucilem kilka nowych plikow, grafike itp (stan B - strona prawie skonczona, linki galeria itp).
I teraz: mi wszystko dziala, ale jak komus innemu podsyłam link (odkrylem to przez przypadek, wczesniej nikomu nie podawalem tego adresu, wiec nie mozliwe zeby bylo w jego cache), to nadal ma strone w stanie A. Czyli nie dzialajace linki, brak grafiki itp. O co tu moze chodzic? Wyslalem to nie jednej lecz kilku osobom - efekt taki sam. Czy to wina home.pl?
kkuba
Troszkę niedokładnie wyjaśniłeś na czym polega problem.
Podaj adres do strony, powiedz co działa, co nie działa.
zaaap
Niedokladnie? U ludzi, ktorzy wchodza na strone pierwszy raz, wyswietla stan strony sprzed podmiany plikow. Jak mam dwie wersje strony wystawic zebys mogl porownac? Wgralem nowe pliki z nowa trescia, a w przegladarce dalej im pokazuje stan sprzed aktualizacji. U mnie działa w porzadku na ff, ie, operze.
DREEMus
Też tak mam na prv.pl ... i jak poprzednik nie wiem o co im chodzi smile.gif
Póki co mało korzystam z ich usług, więc dla mnie to nie problem, ale z chęcią dowiedziałbym się o co chodzi smile.gif

PS. Admin z prv.pl nie raczył odpisać na e-mail ode mnie ... sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.