Czy jest możliwość prostego i szybkiego zrobienia menu rozwijanego w php? Czy lepiej i łatwiej bazować na gotowych rozwiązaniach?
Jeśli na gotowych to czy macie jakieś proste rozwijane menu na myśli, aby dopasować do tego co mam zrobić? Muszę mieć dokładnie taki układ i taką kolorystykę. A linki w rozwinięciu mają prowadzić do jednej strony tylko do podrozdziałów (etykiety)
Zyggmunt
18.05.2009, 20:51:31
Zrób to w JavaScript. Jak znasz podstawy to 5 min roboty.
krzysiekj
18.05.2009, 20:56:56
Cytat(Zyggmunt @ 18.05.2009, 21:51:31 )
Zrób to w JavaScript. Jak znasz podstawy to 5 min roboty.
W tym problem, że javy nie znam kompletnie może ktoś by się podjął za parę groszy?
Cypherq
18.05.2009, 21:03:22
Ja mogę. cypherq@gmail.com
kamil4u
18.05.2009, 21:14:55
Ja tylko zaproponuje wykonania tego w CSS(lepsze wersja niż JavaScript(nie mylić z Javą!)). W necie są miliony gotowców i jak się trochę potrudzisz to na pewno zrobisz to sam
PS. Jak chcesz, żeby menu wysuwało się lub pojawiało w jakiś inny specjalny sposób to tylko JS - CSS odpada
To rozwiązanie raczej odpada, gdyż z tego co widzę rozwija i przesuwa wszystko niżej. Ja muszę mieć menu które rozwinie się na banerku poniżej. Więc pewnie java. Musze mieć dokładnie w takim rozmiarze i kolorystyce. Jeśli jest to faktycznie kwestia kilku linijek w javie to zapraszam na priva. Mogę zlecić za niedużą kaskę.
erix
19.05.2009, 18:18:07
Cytat
Musze mieć dokładnie w takim rozmiarze i kolorystyce. Jeśli jest to faktycznie kwestia kilku linijek w javie to zapraszam na priva. Mogę zlecić za niedużą kaskę.
Java!=JavaScript!!!
Zlecenia, to nie ten dział.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.