Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwis
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
rydzo6
Witam
potrzebuje pomocy bo niewiem jaki cms bedzie dla mnie najlepszy... dopiero wchodze w ten swiat wiec za duzo niewiem i moze jakas osoba pomogła by mi?Chodzi mi o stworzenie serwisu no i niewiem jaki CMs bedzie najlepszy chodziło by mi o cos takiego www.bukzaplac.pl cos w tym stylu,moge liczyc na wasz pomoc?
nexis
1) Pytasz o CMS, więc czemu tytuł twojego tematu to "Serwis"?
2) Próbowałeś w ogóle samego poszukać?
3) Wypisz listę tych, które znalazłeś.
4) Podaj swoje wymagania.

... i wtedy forumowicze pomogą ci w wyborze.
rydzo6
chodzi mi o stworzenie podobnego serwisu do tego www.bukzaplac.pl... no i za bardzo niewiem jaki system cms bedzie mi potrzebny,no z tego co sie dowiedziałem to system cms bedzie najlepszym rozwiazaniem do takiego serwisu czy sie myle?
narazieza duzo niewiem bo jak pisałem wczesniej dopiero wkraczam w progi tego swiata wiec miałem nadzieje ze ktos mi pomoze...
serwis bede narazie budował na darmowym hostingu zeby zobaczyc czy moj pomysł wypali.
scanner
Jakikolwiek byś serwis prowadził, przede wszystkim zadbaj o swój styl wypowiedzi, ponieważ jak na razie ciężko nawet przeczytać to co piszesz.
A co do Twojego pytania: http://pl.wikipedia.org/wiki/Por%C3%B3wnan...stem%C3%B3w_CMS
rydzo6
hmm rozumiem sorry za pisownie ale szybko pisze no i nie zawsze zwracam uwage jak to wyglada z drugiej strony ;/.

Dzieki za to co mi podesłałeś napewno mi sie przyda ale chodziło mi bardziej o porade z waszej strony,jaki byscie mi polecili styl na taki serwis co wam podałem ( www.bukzaplac.pl )
scanner
Cytat(rydzo6 @ 3.06.2009, 21:27:57 ) *
hmm rozumiem sorry za pisownie ale szybko pisze no i nie zawsze zwracam uwage jak to wyglada z drugiej strony ;/.

W tym momencie pokazujesz brak szacunku dla ludzi, do których zwracasz się o pomoc. I na tym zakończmy offtopik.
Cytat(rydzo6 @ 3.06.2009, 21:27:57 ) *
Dzieki za to co mi podesłałeś napewno mi sie przyda ale chodziło mi bardziej o porade z waszej strony,jaki byscie mi polecili styl na taki serwis co wam podałem ( www.bukzaplac.pl )

Styl? Wybacz, ale jeśli dobrze rozumiem o co Tobie chodzi, to nikt tutaj nie będzie podpowiadał Tobie, jako Autorowi, jakie kolory czy czcionki wybrać. Tudzież jaki szablon. W dziale Oceny możemy co najwyżej skomentować Twój wybór.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.